Zadruga

Parovi

Filip Car osudio Anđelu jer je dotakla dno zbog Zvezdana Slavnića! (VIDEO)

Filip Car osudio Anđelu Đuričić jer je dotakla dno zbog Zvezdana Slavnića! Ona priznala sebi da se mnogo ponizila. Kivna je na svoju gorku sudbinu...

Filip Car osudio Anđelu jer je dotakla dno zbog Zvezdana Slavnića! (VIDEO) Screenshoot/Youtube




Filip Car pokušao je da skrene pažnju Anđeli Đuričić na važnost njene prisebnosti nakon izdaje Zvezdana Slavnića, ona nastavljavlja s jadikovanjem...



Samo da kažem... - krenuo je Miljan.


Ne, nećeš. Nisi ti ništa nisi kriv, samo mi se ne obraćaj, kad te molim - rekla je Anđela.

Saslušaj me, nisam ja kriv. Maja i Zvezdan jesu sedeli kod mene na krevetu, ali je sve bila sprdnja. Da je hteo da je stvarno poljubi, ne bi onako uradio - rekao je Miljan.

Anđela, ti nisi dobro, rekao sam ti. Ozbiljna si devojka, presaberi se - kazao je Car.


Nas dvoje smo pričali o deci, planirali smo budućnost, a onda je krenuo da menja ponašanje. Vidi šta mi radi - rekla je Anđela.

Moraš da misliš na sebe - kazao je Filip Car.

Ona(Maja) nema osećaj za drugarice, je*ala im se sa muževima - dodao je Car.

Mnogo sam se ponizila - rekla je Anđela.

Bolje pasti sa tri stepenika, nego trista tri - rekao je Car.

Jede me emicija prema njemu. Ponovo ću ako mi bude bilo potrebno i deset dana da iskoristim da se presaberem. Ja ću sebe izgubiti ako ovako nastavim - istakla je Anđela.

Ti već nisi ista. Naštetila si svojoj porodici, sebi i Ani - rekao je Filip Car.

Bilo je evidentno da je promenio nakon što smo se poslednji put pomirili. Zašto se ovo sad desilo, ja ne znam. Ne mogu ni da mislim da je neki inat - rekla je Anđela.


Kad nisi sa njim, ti si loše, čim se pomirite ponašaš se kao da si odlično. Moraš da se pribereš. Ako ti neke stvari smetaju, moraš da se presavereš - istakao je Car.

Moram da se sklonim iz kuće, ali ne mogu da spavam u pabu. Prošle godine sam to radila, ali situacije ne mogu da se porede - kazala je Anđela Đuričić.

Moraš da se vratiš u kolosek. Prihvati da neke stvari ne možeš. Moraš da misliš na svoju porodicu, budi svesna toga - rekao je Car.

Ja nemam gde da spavam sada. Meni je bitno samo da ne budem u istoj prostoriji sa njim kad ne moram. Ne želim da gledam njega dok je*e nekog drugog - rekla je Anđela.

Možda se i budete pomirili, to se ne zna. Onda ćeš znati ko šta radi, šta se dešava. Ti si videla šta se meni dešavalo prošle godine i kroz šta sam ja prolazio - rekao je Car.





 








 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>