Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 5. mart 2023. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 5. mart 2023. godine na portalu Svet Plus. 

Dnevni horoskop za 5. mart 2023. godine! Svet Plus





♈Ovan

Danas je vaš dan za odmor i razonodu i učinite sve da bude zabavno. Partner možda nije najbolje raspoložen ali ne dozvolite da to utiče na vas. Bez prejedanja danas.



♉ Bik

veliki broj pripadnika znaka imaće utisak da se sve urotilo protiv njih. Malo se primirite i ovo će proći. Slobodni pripadnici znaka imaju velike šanse da sretnu ljubav svog života.



♊ Blizanci

Dobre vesti stižu i za vas počinje mnogo bolje razdoblje. Partner može biti razdražen zbog nekih dešavanja koja mu se uopšte ne dopadaju. Više vremena provodite napolju.



♋ Rak

Danas bez novih dešavanja i bez nade da ćete dobiti vest koju očekujete. Prijatelji bi mogli da vam ulepšaju trenutke ako im to dozvolite i ako se ne učaurite.



♌ Lav

Lavovi bi morali da porade na svom optimizmu. Počeli su da mrače i privlače negativnu energiju. Partner ima svoje planove i oni nisu više vezani striktno za vas. Zdravije se hranite i više brinite o svom zdravlju.







♍ Devica

Oni koji su danas na putu imaju velike šanse da se nađu u veoma zanimljivom društvu. U narednim danima neko iz tog društva se može izdvojiti na veoma poseban način. Smanite poroke na minimum.



♎ Vaga

Razmislite o tome da započnete nešto novo ali sami. Nemojte nikako ulaziti u neka partnerstva kada je posao u pitanju. Voljena osoba ima nekih svojih problema i bilo bi najbolje da je danas ne provocirate.



♏ Škorpija

Prošlost može zakucati na vaša vrata i doneti vam neke nove momente. Dok će jedni biti srećni i zadovoljni vestima, drugi mogu osetiti neki vid straha zbog neizvesnosti.



♐ Strelac

Pametujete previše tamo gde ne bi trebalo. Neko bi mogao da vam uzme za zlo reči koje izgovarate. Partner sumnja u vaše reči i bićte na proveri. Mogući problemi sa stomakom.



♑ Jarac

Kada vas neko posmatra sa strane rekao bi da ste veoma srećna osoba ali vi u sebi krijete neizmernu tugu zbog nečega što niste ispunili. Kada je zdravlje u pitanju, veoma je važno se opuštate.



♒ Vodolija

Oni koji danas odmaraju od posla trebalo bi da priušte sebi dužu šetnju ili neki vd zabave koji će ih opustiti. Ne odbijate poziv prijatelja.



♓ Ribe

Dan može početi kao i svaki drugi ali na vama je da ga ipunite lepim stvarima. Budite danas vi ta osoba koja usrećuje druge jer ćete tako usrećiti i sebe. Više brinite o sebi.
 

Evo kako se ponaša svaki znak horoskopa kada se zaljubi!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>