Zadruga

Parovi

Krađa deteta: Aca Bulić sumnja na dve osobe koje su pobegle u inostranstvo!

Aca Bulić otkrio je na koga sumnja kada je u pitanju krađa njegovog i Aninog deteta. U pitanju su dve osobe koje su pobegle u inostranstvo! Sada ću sve prevrnuti i neću stati dok je ne nađem!

Krađa deteta: Aca Bulić sumnja na dve osobe koje su pobegle u inostranstvo! Screenshoot/Instagram




Aca Bulić je u emotivnoj ispovesti za Srpski telegraf rekao da je siguran da su njegovu i Aninu ćerku ukrali u porodilištu Narodni front, kao i da će prevrnuti svaki kamen dok je ne nađe pošto je ubeđen da je živa. 

Sada je Bulić šokirao kada je otkrio ko je sve učestvovao u otmici njihovog deteta, pa spomenuo i jednog ministra.



Naime, Bulić kaže da je i tada hteo da ide direktno na ljude na koje sumnja, ali da je upozoren da ne kopa dalje, već da prihvati da mu je dete umrlo, sa čim se on i danas ne slaže.



- Moja istraživanja govore da je dete ukradeno. Posle ovoliko godina došao sam do saznanja da su dva lica, odnosno otac i sin koji su vodili tu instituciju, to porodilište, upleteni u celu priču zajedno s jednim bivšim ministrom. Oni sada žive u inostranstvu. 

Imao sam kočnice da ne istražujem dalje, ali ja ne odustajem. Nikad neću odustati i dokazaću da nam je dete ukradeno i prodato - rekao je Bulić za Svet i dodao da mu instinkt ne da mira i da mu govori da ga ćerka negde čeka:

- Instinkt mi govori da je naše dete živo i da ne odustajem. Pričam s ljudima, skupljam papire i dokaze da je sve bilo u redu. Ja sam Aleksandru, našu ćerku, gledao u inkubatoru, izgledala je dobro. Zašto mi nisu dali moje dete ako je već bilo mrtvo? Pa zato što nije umrla, već su je prodali, oni koji su pobegli iz zemlje.










Inače, Bulić je i ranije pričao o situaciji iz bolnice, kao i o detaljima Anine borbe za život. Tvrdio je da je danima bio u bolnici samo s jednom željom, a to je da mu vrate njegovo dete.


- Sve se dešavalo u porodilištu Narodni front i, navodno, tamo je umrla beba. Ana je taj porođaj veoma teško podnela, jedva je preživela. Ja sam trčao s jedne strane na drugu. Devojčica je provela devet dana u inkubatoru, a onda su nam saopštili da je dete mrtvo. Nisam hteo to da prihvatim u to vreme, a ni sada ne prihvatam jer mi sve govori da je ona živa. Tražio sam da sahranimo dete, tri dana sam stajao ispred, opkolio sam bolnicu da bi mi vratili bebu jer nismo dobili nikakav papir. Viđao sam dete pre toga, nakon toga nam nisu dozvolili da vidimo bebu. Moja Aleksandra je nekako, za razliku od stotine dece koja su se nalazila u inkubatorima, disala. Jezive su to scene bile, krv na sve strane, nedajbože nikome da to preživi, ali ubeđen sam da je ona ukradena, međutim, to nikada nisam mogao da dokažem tada. Međutim, sada ću sve prevrnuti i neću stati dok je ne nađem - rekao je Aca Bulić.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Republika

Povezane vesti:


>