Region

Svet

Indi Aradinović o razvodu: Pomešao je posao i emocije!

Indi Aradinović progovorila o razvodu i bivšem mužu. Nezreo je i nestabilan, pomešao je posao i emocije! Oporavljam se nekako od svega, priznaje pevačica.

Indi Aradinović o razvodu: Pomešao je posao i emocije! Screenshoot/Instagram




Indira Aradinović Indi zvanično je potvrdila da se juče razvela od biznismena iz Danske, sa kojim se venčala u oktobru prošle godine. Kako je sve uradila u tajnosti, odlučila je da progovori i otkrije istinu o svemu.

- Oporavljam se nekako od svega... Nisam baš previše razočarana… Sećate se kada sam u intervjuu za "Premijeru" posle dva dana venčanja rekla: ''Pa videćemo da li je gospodin pravi...'', na pitanje da li sam pronašla gospodina pravog. Mislim da nikada brže nisam dobila odgovor na to… Potpisao je razvod 27. decembra, a razloge zaista ne bih iznosila u javnost. Ipak sam ja dama - rekla je Indi i dodala:

 

Napitak za mršavljenje! Bez dijete i vežbanja smršajte za samo 5 dana! (RECEPT)




- Još uvek sam u šoku zbog svega što se dogodilo. Vrlo nezrelo i lukavo sa njegove strane. Krah razvoda nije mala i laka stvar... Volela sam tog čoveka, a i on je mene. Ipak je on bio moj izbor. Ali ipak sam srećna što je mnogo brzo doneo tu odluku i pokazao da je nezrela i nestabilna ličnost za brak.


 Sta bi bilo da sam dete imala sa takvom osobom?! Nije me kupio, ako me je oženio. Pomešao je malo posao i emocije - rekla je Indi Aradinović za Pink.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink

Povezane vesti:


>