Zadruga

Parovi

Anita Stanojlović progovorila o ocu! Zadrugari je nahvalili! (VIDEO)

Anita Stanojlović  progovorila o ocu i lošem odnosu koji ima sa njim. Zadrugari su je nakon izlaganja pohvalili i dali joj podršku.

Anita Stanojlović  progovorila o ocu! Zadrugari je nahvalili! (VIDEO) Screenshoot/Youtube





"U kakvom si odnosu sa ocem. Janjušu si rekla da ništa ne bi osetila da mu se nešto desi." - postavjeno je pitanje Aniti Stanojlović.


Nismo u ondosu i komunikaciji od četvrte godine. Vidim ga ponekad, ali ne da on dođe da nas vidi,. Možda me je dva puta pozvao za 16 godina, nemamo komunikaciju kao otac i ćerka. Nemam predstavu šta znači otac. On ima još tri deteta pored nas troje - rekla je Anita.

Je l' te zanimalo zašto je to tako? - pitao je Darko.

Nije. Ništa mi nije falilo pored majke, ona je i otac i majka. Uvek je govorila da ne treba da imam taj stav.

Da li je pokušavala da upospeši vaš kontakt? - pitao je Darko.


Nikad nije branila. I kad je alimentaciju došao da donese njoj je uvek bilo samo da nas vidi, a ne do para - rekla je Anita Stanojlović.

Rekla mi je da je njen otac pretukao njenu majku jer mu nije rekla da je ona  ( Anita ) trudna. Kao da je ona bila... Njen brat ide stopama kojim treba. On je na vojnoj akademiji. Ukapirao je neke stvari i krenuo je pametno kao što bi i ona trebala - rekao je Janjuš.

Ona zna da šije, kuva, šminka - rekao je Car.

Zna ona mnogo. Sve što radi je proteklo iz tog odnosa. Zamisli da je on napravio troje dece, a nijedno ne viđa. Da je njena majka loša otišla bi sa drugim, a rodila je sa istim. Nije išla od jednog do drugog - rekao je Janjuš.

Ona je devojka koja može da izađe na pistu. Fenomenalna je u duši, samo je nekad emotivno nestabilna, ali je vredna, radna, dobra - rekao je Miljan.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>