Svet

Region

Serija True Detective nakon četvorogodišnje pauze spremna je za svoj veliki povratak!

Antologijska serija True Detective nakon četvorogodišnje pauze spremna je za svoj veliki povratak. Televizijska mreža HBO objavila je dugoočekivani teaser koji otkriva da će u nadolazećoj četvrtoj sezoni svoje detektivske sposobnosti pred kamerama spojiti glumice Jodie Foster i Kali Reis. 

Serija True Detective nakon četvorogodišnje pauze spremna je za svoj veliki povratak! Screenshoot/Instagram/HBO

Nova sezona, nov detektivski duo


Serija True Detective premijerno je prikazana 2014. godine. Ubrzo nakon prve sezone, svrstana je u sam vrh najgledanijih serija iz HBO produkcije. S obzirom na to da je reč o antologijskom projektu, poznata je činjenica da svaka sezona sa sobom donosi sasvim drugačiju misteriju i nov detektivski par. Četvrtu sezonu True Detective: Night Country takođe ne zaobilazi ovo pravilo. Ovde će akcenat biti stavljen na detektivski par koji čine Jodie Foster i Kali Reis.

Glumica Jodie Foster ponoviće svoje detektivske veštine trideset godina nakon filma The Silence of the Lambs u kome je odigrala sada već kultnu ulogu detektivke Clarice Starling. Pored toga, predstojeća uloga u seriji Night Country vratiće Jodie Foster na male ekrane nakon višedecenijske pauze.O čemu se radi?

Radnja četvrte sezone odvijaće se unutar arktičkog kruga Aljaske u kome tokom zimske menice noć traje šezdeset i pet dana. U tom periodu dešava se misteriozni nestanak šestorice radnika koji upravljaju arktičkom istraživačkom stanicom. Upravo to biće povod da u najmračniji deo sveta dođe detektivka Liz Danvers zajedno sa svojom partnerkom Evangeline Navarro. Liz i Evangeline će udruženim snagama pokušati da reše ovu zamršenu misteriju, međutim njihove planove će poremetiti niz sumnjivih zločina koji će se uporedo isprečiti na putu. Početak snimanja i glavne uloge

Serija je snimana prošle godine, tokom novembra i decembra na Islandu, koji je menjao originalnu lokaciju Aljaske koja je navedena u sklopu sinopsisa. Issa López zadužena je za scenario i režiju, a Jodie Foster se pored glumačkog angažmana, našla i u ulozi izvršne producentkinje. Osim Fosterove i Kali Reis u glavnim ulogama videćemo još i glumce Johna Hawkesa i Christophera Ecclestona. Tačan datum premijere još uvek nije preciziran. Međutim, jedino je sigurno, serija stiže u prvoj polovini 2023. godine.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 


  

Viber

Autor: O.J
Izvor: journal.rs

Povezane vesti:


>