Zadruga

Parovi

Zvezdan Slavnić se prvo dodvoravao Ani Ćurčić, a zatim plakao kao kiša!

Zvezdan Slavnić se prvo dodvoravao Ani Ćurčić, a zatim plakao kao kiša! Pozvao je da porazgovaraju u spavaćoj sobi, nakon što su se svi zadrugari okomili na nju na porodičnom sastanku...

Zvezdan Slavnić se prvo dodvoravao Ani Ćurčić, a zatim plakao kao kiša! Screenshoot/Youtube






Ti ne znaš gde si, ovo je strašno i meni je teško da gledam ovo. Koliko god da te povređujem i ti mene, stavljam sa strane, ovo je surovo. Molim te da ti pomognem bilo kako. Bilo bi mi drago da znam da ti možeš da se boriš, ali znam da ne možeš. Stavi sve po strani i pusti da sam g*vno i ljiga. Ti znaš da nisam nikad pogrešio u životu - pričao je Zvezdan.


Dosta stvari nisi. Ovo je moja borba i ja sam to odlučila - rekla je Ana.

Tvoja borba je trebalo da bude protov mene. Ti ne znaš gde si, oni vrište o tom problemu. Šta god rekla za mene, evo suze mogu da mi krenu sad - pričao je Slavnić.


Je l' ja nešto foliram? - pitala je Ana.

To je poenta što sam hteo da ti kažem, to je rijaliti. Ja ne mogu da kažem da si ti ti jer nisi ni blizu ti. Neću da pričam o nama i da te nerviram - nastavio je on.

Kad bude prošo mesec dva ili tri ja ću sve lepo reći. Ovo je počelo i ovde će da se završi. Sve ćemo da ispričamo - nastavila je Ana Ćurčić.

Ja samo želim da te zamolim da razmišljaš jer ti ne treba veća borba. Stavljam na stranu sve ružno što si rekla, došla si, vređala si me, izbacila si strah, ne treba dalje. Ja te molim kao prijatelj, sešćemo gde treba ispričati se tri dana i pružitit ruku ako treba. Je l' poenta da me uništiš? - pitao je on.

Svu sreću ti želim. Ti znaš da ti ja to želim. Vidim da si zaljubljen i da je voliš i da ti prija, sve ti najbolje želim i žao mi je što ja nisam imala tako nešto od tebe - govorila je Ana.

Šta je poenta dalje? - pitao je Slavnić.

Ništa, želim da jedem i da se vratim u krevet. Prekidam priču. Biće za dva, tri meseca, pa ćemo da se raspričamo. Želim ti svu sreću sveta - rekla je Ana.

Da li misliš da ja tebi želim nešto drugo? - pitao je Slavnić, a Ana se okrenula i otišla.





 


Žao mi je, vidi šta joj se dešava - rekao je Zvezdan.





 


Zvezdan Slavnić ponovo je prišao Ani Ćurčić, kako bi joj objasnio da Lepi Mića nikad nije rekao ružnu reč za nju.


Koliko god da ga mrziš on reč u životu protiv tebe i bilo kojoj varijanti nije rekao, jer ja prvi ne bih pričao sa njim u životu - govorio je Zvezdan.

Ovo što ti radiš će da dobije drugu konotaciju jer će da ispadne da imam nešto pritv Miće. Mene to ne interesuje. Ne želim da imam kontakt, ja sedim ovde i znaš da budala nisam - govrila je Ana.

On je čovek u svom svetu, bori se za svoje vizije. Ja sam samo rekao to na kraju balade, jer da je rekao jednu ružnu reč jer nema ništa veze osim tebe. Kad je ustala Milica i rekla, pitaj Matoru šta sam joj prišao i rekao - pričao je Zvezdan.

Hvala na razgovoru - poručila je Ćurčićeva.




 



Posle porodičnog sastanka prišao je Ani Ćurčić i pokušao da je ubedi da ne iznosi detalje iz njihovog života.


Je l' si dobro, Anči? - pitao je Zvezdan.

Ne. Da li sam dobro, druže? - odbrusila je Ana.

Ovo može samo da ti pomogne. Tema smo do kraja - govorio je Zvezdan.

Ja ću da iznosim i pričam umereno. Moja mišljenja su moja i moji stavovi. Ja sam došla povređena i uništena, ali nećemo o tome - govorila je Ana.


Ti si meni pred ljudima rekla užasne stvari, da sam siledžija. Ja nisam došao jer mi treba nego jer me zaboli - rekao je on.

To je ona mala ljudskost koja ti je ostala, a ja sam je gajila - dodala je Ana.

Opet smo ja i ti, nemoj da im daješ. Što ima daješ? - pitao je on.

Ne dajem ništa - poručila je Ćurčićeva.






 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>