Zadruga

Parovi

Milena Kačavenda objavila rat Moki Slavniću! (VIDEO)

Milena Kačavenda objavila je javni rat Zvezdanovom ocu, Moki Slavniću! Moka je kao loša pevačica sa zrenjaninskog puta! Ja bih njega prebila kad bih ga srela.

Milena Kačavenda objavila rat Moki Slavniću! (VIDEO) Screenshoot/Instagram





Milena Kačavenda, kuma Ane Ćurčić, žestoko je odbrusila Moki Slavniću, Zvezdanovom ocu, nakon što je u emisiji na jednoj TV rekao da je njegov sin "samo" jednom bio nasilan prema sada već bivšoj ženi.

Moka je tada rekao kako joj je njegov sin Zvezdan tada prislonio ruku uz glavu i gurnuo je. 

Spekuliše se, međutim, da je Zvezdan Slavnić vršio mnogo teže oblike nasilja nad Anom, o čemu je svedočila i Kačavenda koja je zbog ove izjave Slavnića pobesnela na Moku:

Moka je kao loša pevačica sa zrenjaninskog puta! Ja bih njega prebila kad bih ga srela. Uopšte me ne interesuje sad što ovo govorim u medjima. Ne bih ga čak ni pljunula, ja imam želju da ga davim. On je čovek zreo za takve jedne krvničke batine da je nemam teksta!


Potom je pomenula Acu Bulića bivšeg partnera Ane Ćurčić i otkrila zbog čega on nije intervenisao zbog kako ona tvrdi Zvezdanovog nasilnog ponašanja:

Za Acu Bulića koji je moj drug 30 godina mogu da kažem da je jedan veliki gospodin. To je prvi čovek koji kad je čuo šta je Zvezdan priredio Ani došao i pitao me:"Šta treba"? Kad sam govorila Ani da pitamo Acu za pomoć ona je govorila ne, ne i ne! Znate zbog čega? Koliko god da je Aca gospodin on bi se brutalno obračunao sa Slavnićem. On je uvek pomagao svoje bivše devojke i bio tu za njih - rekla je Kačavenda.




Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink

Povezane vesti:


>