Zadruga

Parovi

Luda noć u rijalitiju Zadruga 6! (VIDEO)

Luda noć u rijalitiju "Zadruga 6". Zvezdan Slavnić ušao u crveno pa zapretio Ani Ćurčić iznošenjem prljavog veša, Maja Marinković uštinula Janjuša i polila ga kafom...

Luda noć u rijalitiju Zadruga 6! (VIDEO) Screenshoot/Youtube





Zvezdan Slavnić se obratio zadrugarima:


"Pošto se ja ovde zastrašujem, a ako krenem da pričam od njenog prvog dečka do ovog trenutka, a sad istu gospođu čikam da krene da priča, a onda ću ja da ispričam njenu priču, pa ćemo da vidimo ko je varao i lagao, tu su i krivična dela. 

Zamilite da ja krenem da pričam- Jedina stvar je što ona zna da neću da izgovorim, a čika me. Imam opciju da je na svaku uvredu tužim i vređam ili da kažem ko je ona od početka njenog života. Ja joj ružnu reč nisam rekao osim kad smo se svađali. 

Dovedem sam u nezgodan položaj jer pored toga što sam izdao zna da neću da kažem te reči, e onda bi joj tek oplao. Ja sam malo nervozan i hoću da odem da ne bi gospođa slučajno bila još više uznemirena. Toliko o vama koji poznajete životne kodekse i priče jer odavno bih svašta mogao ne da kažem, nego ne dao joj Bog. 


To što priča je smejurija, a zna da ima toliko ružnih stvari, da bi to bila sramota sa moje strane jer sam uradio ovo, ali nisam nikog zakleo. Ja sam ubistvo odležao, mene sreća ne prati i sve što je trebalo da me stigne stiglo me je i svakako sam naj*bao. Deca se koriste kao paravan, neka radi šta misli. Ja sam u nezgodnoj poziciji." - nastavio je Slavnić.




 




 



Ovonedeljni vođa Marko Janjušević Janjuš je birao svoje potrčke:

Da budem iskreni, nisam razmišljao, ali ću se igrati. Neka ustanu novi Marko i Žana, jer sam uhvatio kako gleda Žanu. Smiljić i Sofija Una, Slađa i Bora, Marko Marković i Milica. malo sam se poigrao, ali neka sednu sve njih, podići ću Maju i Bilala, Ono što ne želim sebi, ne želim ni drugima, tako da će potrčci biti Maja i Marko DNK - rekao je Janjuš i dobio aplauz.

E ovako, što je ovde napravljena fora, smatram da mora da se zna, da ja smem da spavam u hotelu, jer je Marko DNK boletan, a ja ne želim da se razboljim, tako da ću spavati kraj Jašara - rekla je Maja Marinković.





 


Nakon toga su zadrugari komentarisali potrčke, pa je Aleks Nikolić otkrila da Janjuš i dalje ima emocije prema Maji.




 



Nakon toga je janjuš izbarao Marka Milovanovića za omiljenog, a uporedo se svađao sa Majom Marinković koja ga je uštinula za obraz i polila kafom.



 


 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>