Style

Ljubav

Horoskop za mart 2023. godine donosi razotkrivanje svega što je tajno!

Horoskop za mart mesec 2023. godine donosi razotkrivanje svega što je tajno, prikriveno, skriveno... Onima koji su "peljali" neće biti lako, a ostalima ma koliko teško bilo, stiže olakšanje jer će se završiti sve što nije vredelo...

Horoskop za mart 2023. godine donosi razotkrivanje svega što je tajno! Peakpx





Evo nam marta, meseca sa velikim promenama koje se dešavaju na nebu, ali i meseca u kojem otpočinjemo ciklus velikih promena koje se dešavaju unutar nas.

Na ulasku u mart – Sunce i Neptun se nalaze u znaku Riba, Venera i Jupiter u znaku Ovna, a Uran u znaku Bika. U Blizancima su Mars i Mesec, u znaku Jarca je Pluton a u znaku Vodolije su Merkur i Saturn.

3-eg marta Merkur prelazi u znak Riba. Planeta koja govori o protoku misli, reči, informacija u ovom znaku ima nepovoljno dostojanstvo – donosi nefokusiranost, rasutost, zbunjenost, nestabilne, neproverene ili lažne informacije, nerealne i čudne planove, ali budi i kreativnost, maštu, potrebu za ulepšavanjem stvarnosti- piše Venera sa papilotnom.

 

Napravite zdrav, prirodni dezodorans! (RECEPT)






7-og marta Saturn prelazi u znak Riba. Planeta strukture, vremena, odgovornosti, karme, ograničenja, onoga što je opipljivo, utvrđeno, nepromenljivo, praktično, materijalno, čvrsto – prelazi u znak koji predstavlja promenljivost, bezgraničnost, izgubljenost u ogromnom prostoru, rasplinutost.


Ribe su znak rastvaranja i krajeva – pa će svaka struktura koju smo ko zna koliko dugo gradili doći na ispit zrelosti i održivosti. Ono čemu je „prošao rok“ – bilo da je u pitanju lični plan – naš način funkcionisanja, navike,  pogled na život, odnosi u kojima smo ili da je u pitanju svet oko nas – granice, institucije, put kojim čovečanstvo ide – neminovno će početi da se menja, nestaje.


Sve ono što je bilo prikriveno, sakriveno, tajno – počeće da izlazi na površinu.


Što veća tajna otkrivena – veći skandal oko nje.






Na ličnom planu – otkrivanje tajnih odnosa, dogovora, muljanja, krađa. Na globalnom planu – gubitak ugleda kod nekih javnih ličnosti, izlaženje na površinu tema koje su gurane pod tepih, otkrivanje mahinacija, gubitak reputacije ili razaranje određenih struktura i institucija.

Možemo osetiti u nekim momentima da nemamo za šta da se uhvatimo ili da gubimo tlo pod nogama jer one strukture na koje smo se oslanjali više ne funkcionišu.


Ribe su znak vere, duhovnosti, kreativnosti, ideja, samospoznaje i mira.


Zadatak svakog od nas će biti da umesto da padamo u melanholiju, samosažaljenja – uzdignemo sebe kroz prihvatanje, razumevanje, sklanjanje od loših navika i loših ljudi, kroz postavljanje zdravih struktura našeg života, kroz kreativnost, intuiciju i ljubav – prema sebi i prema drugima, prema svetu u kojem živimo.






17-og marta Venera prelazi u Bika, znak kojim vlada. Povoljan je period za uspostavljanje stabilnosti u materijalnoj i emotivnoj sferi. 19-og marta Merkur ulazi u znak Ovna, 20-og i Sunce a već 21-og tu je I mlad Mesec. Proleće zvanično može da počne!

23-eg marta još jedna velika promena – ulazak Plutona u znak Vodolije. Pluton će se ovde zadržati oko tri meseca I vratiti se u znak Jarca da bi u 2024-oj konačno u potpunosti prešao u Vodoliju. Planeta koja donosi dubinske transformacije u znaku koji je fiksne prirode I koji se vezuje za društvenost, humanost, ali I nove tehnike – ukazuje na velike promene u samim strukturama našeg društva, ali I nas.

25-og marta Mars prelazi u znak Raka. U fokus dolazi ono što se vezuje za emocije, porodicu.
 

Mesečni horoskop za mart: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Mesečni horoskop za mart: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Ribe!

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>