Style

Ljubav

Mesečni horoskop za mart: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Ribe!

Mesečni horoskop za mart 2023. godine donosi velike promene koje se dešavaju unutar nas! Pogledajte šta vas očekuje ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Ribe. Oprez za sve jer na ličnom planu sledi otkrivanje tajnih odnosa, dogovora, muljanja, krađa.

Mesečni horoskop za mart: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Ribe! Peakpx





Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih mesec dana:


VAGA

Ljubav

Dešavanja u partnerskim odnosima tokom marta će ići od vrućeg pa do vrelog (ali onog neprijatno vrelog, što ume itekako da opeče). Ovo će biti posebno aktuelno u prvoj polovini meseca, a još posebnije u onim odnosima u kojima nešto štrči, smeta, nervozi se, nije definisano ili postoji neki vid sumnje. Lako ćete partner I vi upadati u vrele talase rasprava, ali se još lakše vraćati u vruće zagrljaje. Tenzije će popustiti ulaskom u drugi deo marta, ali će još uvek ostati da tinjaju tokom celog perioda. Što se tiče slobodnih – jeste vreme za ljubavne zgode I nezgode. Neke od njih će proleteti brzinski, ostavljajući samo vatreni trag u vama, a neke mogu da se zadrže u vašem životu I nastave da vam greju srce. Budite aktivni, družite se, uživajte, upoznajte nove ljude. Nikad se ne zna gde je sreća spremila zasedu za vas.

Posao

Ulazak Saturna u polje poslovne svakodnevice, odgovornosti I obaveza nije jednostavan tranzit – jer, mnogo ćete se naraditi. No, sa druge strane – pred vama je period u kojem ćete mnogo ozbiljnije “zagristi” u poslovne teme, proširiti svoje poslovanje I obezbediti sebi bolju finansijsku situaciju. Očekujte tokom marta velike poslovne aktivnosti, ali računajte da ćete morati da budete vrlo organizovani, ažurni I fokusirani na ono što radite da biste uspeli da postignete sve na vreme.

Zdravlje

Vreme je za ozbiljniji odnos prema mentalnom I fizičkom zdravlju. Takođe, vreme je za promenu loših navika I veću fokusiranost na sebe.

 

ŠKORPIJA

Ljubav

Posle dve I po godine boravka u polju koje se vezuje za dom, članove porodice I prošlost – Saturn se početkom marta seli u vaše polje uživanja, ljubavi I dece I znak Riba koji vam je emotivno I energetski srodan. Da, Škorpijama ostaje Uran u polju partnerstava – da nastavi da vedri I oblači I testira vaše emotivne relacije, da neke prekida a neke nove rađa. Tokom marta, vaš odnos sa partnerom će biti sa usponima I padovima. Biće tu strasti I emocija, ali biće I nerazumevanja, sumnje I manjka zajedničkog vremena. Sve u svemu – potencirajte na emocijama, strasti I kvalitetnoj komunikaciji, a smanjite doživljaj za sve ostalo. Slobodni – možete se zaneti očas posla, ali se isto tako brzo možete I razočarati. Za ozbiljnija I trajnija ljubavna dešavanja “birajte” drugu polovinu marta, ako je to ikako moguće.

Posao

Ne brinite, naradićete se za sve pare. No, isto tako – tih para hoće biti. Pokušajte da u prvoj polovini marta bolje baratate sa novcem, jer je moguće da potrošite I ono što niste isplanirali. Novac će vam se više zadržavati u rukama I novčaniku u drugom delu meseca. Generalno gledano – ovo je vrlo aktivan poslovni period za vas. Uspećete da rešite bitna poslovna pitanja, razvijete neke odnose I saradnje, ali I da otvorite prostor za nove dogovore. Trudite se da budete organizovani, jer će obaveza biti dosta.

Zdravlje

Rešavajte se loših navika I budite više u pokretu, fizički aktivni. Pokušajte da pronađete dovoljno vremena I za dobar san I relaksaciju. Problemi sa zdravljem hroničnim bolesnicima.

 

STRELAC

Ljubav

Saturn ulazi u vaše polje doma, porodice, prošlosti. Pred vama je duži vremenski period u kojem ćete sazreti, postaviti važne životne temelje, skrasiti se, rešiti imovinska pitanja. Za one koji žive zajedno ili su u braku – ovo je period svojevrsnog testiranja stabilnosti odnosa. Pošto Jupiter trenutno radi za vas punom parom, malo je verovatno da će tokom marta doći do neke veće problematike u odnosu, naprotiv – ovo jeste vreme da se neke veze uozbilje, podignu na viši nivo, da se radi na prinovama. Ukoliko bude povremenih, manjih tenzija – one će uglavnom brzo biti rešene. Što se tiče slobodnih – jeste lep period za nova ljubavna dešavanja, za više uživanja, akcije, flertovanja, interesantne osobe u vašem životu, ali je istovremeno I period za bavljenje prošlošću. Pa kako se kome zalomi.

Posao

Komunikacija sa saradnicima neće biti baš savršena tokom prve polovine marta. Nećete se razumeti, barataćete neproverenim informacijama, funkcionisaćete u različitom ritmu i moguće su tenzije ali i greške. Trudite se da ne žurite i da budete fokusirani na ono što radite. Isplivaćete vi iz svake situacije na pravi način, ali uz nešto pojačano nerviranje. Lakše poslovne okolnosti i korektnije funkcionisanje sa saradnicima biće prisutno u drugoj polovini meseca. Finansije – korektno i pored jačih troškova.

Zdravlje

Osetljivost disajnih organa, posebno grla. Savetuje se češće bavljenje fizičkom aktivnošću I boravak u prirodi. Hronični bolesnici neka ne propuštaju redovne kontrole.

 

Horoskop za mart 2023. godine donosi razotkrivanje svega što je tajno!






JARAC

Ljubav

Ulazak Saturna, planete koja vlada vašim znakom u Ribe, vaše polje komunikacije, aktivnosti – i istovremeno polje koje je u dobrom odnosu sa partnerskim poljem – doneće fokus na komunikaciju sa voljenom osobom i istovremeno vama dati mogućnost da na drugačiji način gledate na odnos i ponašate se u njemu. Do polovine meseca može biti oscilacija i tenzije – pogotovo kod onih koji žive zajedno, ali zato drugi deo marta donosi jačanje bliskosti. Takođe, neki parovi se od ovog perioda mogu odlučiti za ozbiljnije korake i praviti važne planove za budućnost odnosa. Slobodni Jarčevi – bićete aktivniji, boljeg raspoloženja i energije. U drugom delu meseca mogu se pokrenuti važna poznanstva, pa i ući u emotivnu priču koja će od samog početka imati vrlo ozbiljan i stabilan tok. Dobar vam je period za ljubav.

Posao

Ušli ste u period velikih promena na poslovnom planu. Godine koje su iza vas su vam donele zrelost, mudrost I odgovornost, promišljenost – a sada ćete to sve moći da upotrebite I da stignete do pravih rezultata. Ovo je period ostvarivanja značajnih novih kontakata, pokretanja dogovora I saradnji, period učenja novih znanja I veština koje ćete moći da primenite u poslu, ali I period laganog poboljšanja u sektoru finansija. Manji papirološki I administrativni problemi u drugom delu meseca.

Zdravlje

Kod starijih može biti poteškoća sa zglobovima, nogama, venama. Mlađi – alergije. Dobar je period da se pokrenete i budete fizički aktivniji.

 

VODOLIJA

Ljubav

Vodolije kažu « ma zdravo, vidimo se za tri decenije » Saturnu koji izlazi iz njihovog znaka 7-og marta. Ovaj je tranzit doneo tektonske poremećaje u svim sferama vašeg života, neke odnose zauvek prekinuo i zaustavio, ali vam istovremeno dao zrelost, mudrost i važne lekcije koje ćete moći da primenjujete u budućnosti. Situacija na nebu trenutno vam ide na ruku – odnos sa partnerom je tokom celog marta vrlo solidan – ima manjih oscilacija, ali je suština više nego dobra. Neki parovi mogu napraviti velike promene, pa se čak odlučiti i za ozbiljnije korake i planirati zajedničku budućnost. Što se tiče slobodnih – povoljan period za aktivnosti, druženja, izlaske –  više osoba može privući vašu pažnju (i vi njihovu). I tokom marta će postojati uticaj prošlosti, posebno u drugom delu – mogući su jači kontakti sa bivšim partnerima, ali i pojava osobe koja vam donosi sličnu priču ili vas podseća na ono kroz šta ste prošli.

Posao

Mart donosi akciju, ali i povoljnije finansijske prilike i mogućnost da dodatno zaradite. Saturn je ušao u vaš sektor novca I vrednosti I njegov uticaj je tokom ovog meseca vrlo povoljan po vas – u prevodu – para će biti, gledajte da ih pametno iskoristite a ne samo da ih propustite kroz ruke. U ovom ćete periodu biti posebno aktivni, komunikativni – moguća su nova poslovna povezivanja I saradnje. Pokušajte da budete što ažurniji po pitanjima obaveza, jer će ih biti dosta. Dobro se organizujte.

Zdravlje

Došlo je vreme da rešavate zdravstvene stavke koje dugo odlažete ili koje ste zapustili – posvetite pažnju zubima, ishrani, menjajte loše navike.

 

RIBE

Ljubav

Saturn ulazi u vaš znak 7-og marta – vreme je da po mnogim životnim pitanjima I stavkama odrastate, postanete zreliji, odgovorniji, odlučniji. Naravno da se ovo vezuje i za emotivni život pa su zauzete Ribe ušle u vreme preispitivanja onoga što one žele u emotivnim relacijama – tako da su uskoro mogući ozbiljniji koraci, ali isto tako i neki prelomni momenti u vezama i brakovima koji su nestabilni. Jedan od njih je već prva polovina marta meseca – kada neke teme koje su zatrpavane mogu izaći na dnevni red. Trudite se da komunikacija sa partnerom bude otvorena, prikrivanja i tajne sada samo mogu doneti problem. Drugi deo marta je stabilniji i mirniji, sa više bliskosti i uživanja. Slobodne Ribe – Saturn će vam doneti ozbiljne ljubavne priče i odnose koji mogu potrajati i postati važni za vas. Jedan od dobrih perioda za nove ljubavi jeste baš ta druga polovina marta meseca kada možete pronaći ono što davno u ljubavi tražite.

Posao

Povoljan poslovni mesec je pred vama. Vaše finansije se hoće popraviti tokom ovog perioda – jeste da ćete i dalje imati dosta neplaniranih troškova, posebno onih koji se vezuju za porodicu, dom, ukućane – ali krajnjim saldom ćete biti zadovoljni. Od ulaska Saturna u vaš znak vi se polako pripremate da preuzmete više odgovornosti i obaveza na sebe, da krenete ozbiljnijim poslovnim trasama. Ovaj vam mesec donosi nove poslovne kontakte i mogućnost jakih saradnji koje mogu potrajati u vremenu.

Zdravlje

Odgovornost prema sebi, svom mentalnom i fizičkom zdravlju treba da bude na prvom mestu. Pokrenite se fizički, otklonite loše navike, napravite promene koje će vam prijati.
 

Mesečni horoskop za mart: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>