Style

Ljubav

Mesečni horoskop za mart: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Mesečni horoskop za mart 2023. godine donosi velike promene koje se dešavaju unutar nas! Pogledajte šta vas očekuje ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica i znajte, sve ono što je bilo prikriveno, sakriveno, tajno – počeće da izlazi na površinu. Što veća tajna otkrivena – veći skandal oko nje.

Mesečni horoskop za mart: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Peakpx






Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih mesec dana:



OVAN

Ljubav

Suštinski, nije loš period za vaše emotivne relacije. Vaša veza je živa, puna strasti I akcije. Umete i možete da podržite jedno drugo, umete i da donesete dobro raspoloženje jedno drugom. Ok, biće tu s vremena na vreme situacija koje mogu doneti nervozu i nestabilnost, ali sve je ovo kratkotrajno. Ono što bi eventualno moglo da naškodi nekim vezama jesu prikrivanja, poluistine i tajne. Jer, sve što je sakriveno imaće tendenciju da izađe i da vam na neprijatan način začini život. Ili da pak vama donosi glavobolje, brige i strahove. Slobodni Ovnovi – nekoga može zabljesnuti strast, neko može brzinski « odlepiti » i zaljubiti se kao nikad do sada. Nudi ovaj mesec gomilu interesantnih dešavanja sa suprotnim polom, a neka od njih bi čak mogla da se razviju u pravcu snažne, ali burne ljubavne priče.

Posao

Period promena je otpočeo – moguće su promene, prelazak na drugo radno mesto, nova poslovna angažovanja i aktivnosti, ali i saradnje sa inostranstvom, pa i poslovna putovanja. Vaši planovi, pogotovo oni kojima ste dugo bili okupirani – sada jesu ostvarivi. Budite aktivni, ovo jeste period za akciju, za ambicije i za dokazivanje. Bićete zadovoljni rezultatima. Prva polovina meseca će vam doneti veće oscilacije po pitanjima finansija kao i pojačane troškove – ali je zato drugi deo marta znatno stabilniji.

Zdravlje

Povremeni problemi sa glavoboljama, sinusima, očima. Stariji pripadnici znaka – potrebne su češće kontrole.

 

BIK

Ljubav

Otprilike do polovine meseca, neke od vas – bilo da ste solo ili u paru – može privlačiti zabranjeno voće, tajne strasti, ljubavne afere. Slobodnima se ipak preporučuje da sačekaju drugi deo marta I ulazak Venere u njihov znak – od tada već možemo da pričamo o stabilnijim ljubavnim prilikama I odnosima koji mogu potrajati. To je za vas istovremeno I period aktivnijeg druženja, izlazaka I uživanja u zanimljivim dešavanjima. Zauzeti Bikovi mogu u prvom delu meseca osećati određeno nezadovoljstvo, neki vid težine I opterećenja – partnerova podrška će dobro doći da se ovo prevaziđe. Drugi deo marta je stabilniji, vi se osećate rasterećenije I pred vama se otvara aktivniji period koji će prijati I voljenoj osobi I vama. Nekima od vas sledi vrlo prijatno iznenađenje od strane partnera na samom kraju meseca.

Posao

Nakon dve I po godine Saturn će izaći iz kvadratnog aspekta prema vašem znaku I napustiti vaše polje karijere, posla, pozicije, nadređenih. Njegov ulazak u znak Riba već će tokom marta otvoriti pojedinim Bikovima mogućnost da realizuju svoje planove, da počnu da razmišljaju o promeni radnog mesta  ili da se pokrenu ka privatnom poslu. Po pitanju finansija očekujte šarenu situaciju, povećane troškove I zabrinutost – sve u prvoj polovini marta. Od drugog dela meseca sledi vam poboljšanje.

Zdravlje

Zdravstvena situacija polako ide ka stabilizaciji. Vodite računa o ishrani, više se krećite I od drugog dela marta se trudite da budete što više u prirodi I fizički aktivni.

 

BLIZANCI

Ljubav

Prva polovina meseca donosi nestabilna osećanja I oscilacije u funkcionisanju sa emotivnim partnerom (moguće zbog vaše preokupiranosti poslom I obavezama). Biće tu lepih dana, ali biće I onih u kojima će vaša komunikacija biti loša I u kojima ćete se teško razumeti. Drugi deo marta je povoljniji za one parove koji su stabilni – oboje ste u sličnoj  energiji, željni dešavanja, akcije, pokreta, a strasti će se lako buditi. Neki od vas imaće u tom periodu mogućnost za tajnu avanturu – obzirom na to da ste od marta pod “prismotrom” od strane Saturna sa vrha vašeg neba – ovo bi bilo bolje preskočiti. Slobodni Blizanci – ovde već imamo šareniš – moguće su ljubavi preko poslovnog segmenta, moguće su tajne ljubavne priče, imate jake komunikacije preko društvenih mreža I mnogo “akcije” I dešavanja sa prijateljima.

Posao

Saturn od 7-og marta ulazi u vaše polje koje se vezuje za poslovne pozicije, ambicije, poslovna ostvarenja. Ovo je ozbiljan tranzit I isto ga tako ozbiljno trebate shvatiti. Jer, ovo jeste izuzetno važan poslovni period za vas u kojem je potrebno da pokažete veliku odgovornost I krenete ka svojim ciljevima. Mart je po vas vrlo dobar jer će vam doneti realizaciju planova I situacija koje ste prilično dugo očekivali I nadali im se. Mnogo toga se tokom ovog meseca namešta u vašu korist. Finansije – vrlo korektno.

Zdravlje

Nešto slabiji imunitet u prvoj polovini meseca. Ostatak perioda je dosta povoljniji – trudite se da budete više fizički aktivni.

 



RAK

Ljubav

Ulazak Saturna u znak Riba vama apsolutno odgovara. Saturn je planeta koja vlada vašim partnerstvima, a znak Riba je vama srodan, vaša vodena sestra koja nosi isti tip emocija kao što je I vaš. S druge strane – Mars koji se nalazi vama iza leđa kvariće emocije donoseći uzburkane misli, nesigurnost I strahove posebno u prvoj polovini meseca. Strahovi postoje da bi se pobeđivali – bitno je da emocije jačaju I idu ka stabilnosti. Oni odnosi koji su suštinski jaki, samo će dodatno ojačati i napredovati. Slobodni Rakovi – ako ćemo tražiti savršen momenat i priliku za ulazak u ljubavnu priču – onda je to poslednja nedelja marta. A šta ako ljubav dođe ranije ? Pa ništa, prigrlite je jer došla vam je onda kada je to vašoj duši potrebno. U ovom će mesecu biti mnogo šansi da se emotivno uzdižete i uživate.

Posao

Mart je povoljan poslovni period za vas, što ne znači da u njemu neće biti skoro pa svakodnevnog stresa i velikog pritiska obaveza. Promene su sada moguće i više nego poželjne – jer, vreme za akciju i ostvarivanje vaših planova jeste došlo. Aktuelna su napredovanja, nove poslovne saradnje, promene radnog mesta. Mnogi će se Rakovi aktivirati u saradnjama ili projektima vezanim za inostranstvo, strance ili državne i javne institucije. Po pitanju finansija – sledi vam poboljšanje, posebno od drugog dela marta.

Zdravlje

I tokom ovog meseca će biti prisutna osetljivost – pogotovo sinusa i respiratornih organa. Moguće su I češće glavobolje. Stariji neka provere očni pritisak, a moguća je I korekcija dioptrije.

 

LAV

Ljubav

Saturn se sklanja iz vašeg partnerskog polja u prvoj nedelji marta. Veliko preispitivanje emotivnih relacija je završeno – vi ste već od samog početka meseca u drugačijoj energiji, što će dodatno biti aktivirano ulaskom Sunca koje vlada vašim znakom u Ovna 20-og marta. Lavovske emotivne relacije hoće imati manje “bagove” tokom marta, ali suštinski – vas dvoje kao par ste dobro. Biće prilika I za lepa, podsticajna I zanimljiva dešavanja koja će samo poboljšati vaš odnos. Slobodni Lavovi – emotivne prilike čekaju na vas. Neke će ići kroz putovanja, druženja, izlaske, neke će se vrteti oko vašeg poslovnog segmenta, a biće I onih koje se aktiviraju preko društvenih mreža. Prošlost ostaje iza vas, vi nastavljate dalje – ulazite u višemesečni vrlo povoljan ljubavni period. Vreme da pokrenete važne emotivne priče.

Posao

Neke važne lekcije o odgovornosti su naučene, sada je vreme za lekcije o finansijama I vrednostima. Baš po ovom pitanju – vaše finansije neće biti ni malo loše tokom marta. Jedino nešto više pažnje obratite na troškove – pošto je moguće da se malo raspustite I potrošite više od planiranog (pogotovo u prvom delu marta). Generalno gledano – ovo je poslovno povoljan period za vas. U dobroj ste energiji, uglavnom ćete imati zadovoljavajuću komunikaciju sa saradnicima a mogu vam se otvoriti I novi poslovi.

Zdravlje

Nešto slabiji imunitet u prvoj polovini meseca. Kod starijih su I na dalje moguće aktivacije hroničnih tegoba, u prvoj polovini marta.

 

DEVICA

Ljubav

Ulazak Saturna u polje partnerstava I braka je ozbiljan tranzit koji “traži” posvećenost I odgovornost prema voljenoj osobi I emotivnoj relaciji u kojoj ste, ali istovremeno I testira snage I slabosti vašeg odnosa. Jake priče napreduju, slabe ostaju iza vas. Prva polovina marta nije savršena – postoji dosta zbunjujuće komunikacije, manjak zajedničkog vremena, a mogu se javiti I sumnje u vernost partnera. Ukoliko želite da jednostavnije prođete kroz ovaj period – pokušajte da što manje stvari ostavljate nedorečenim I trudite se da vaša komunikacija bude jasna I otvorena. Slobodne Device – duži, ozbiljan period je pred vama u kojem će se oformiti isto tako ozbiljne ljubavi koje imaju smisao I budućnost. Od druge polovine marta imamo početak pravih emotivnih akcija za vas. Stižu nove ljubavi u vaš život.

Posao

Saturn vam je doneo teške, ali vredne lekcije koje se vezuju za odgovornost, odnos sa kolegama I aktivnost u poslovnoj svakodnevici. Mnogi od vas su uspeli da u prethodnim godinama naprave velike poslovne zaokrete I “udare” dobre poslovne temelje – sada je vreme da žanjete ono što ste posejale. Ne žurite nigde, ne donosite impulsivne odluke I nagle poteze – pogotovo u prvoj polovini meseca. Pustite neka se poslovne situacije same nameštaju u vašu korist. Mogućnost jakih saradnji sa inostranstvom.

Zdravlje

Postojaće tokom marta i energetski, ali i padovi imuniteta. Potrudite se da u svakom danu pronađete malo odmora I relaksacije za sebe. Stariji – odradite redovne kontrole.

 

Mesečni horoskop za mart: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Ribe!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>