Ljubav

Style

Mesečni ljubavni horoskop za mart po ciganskim kartama!

Mesečni ljubavni horoskop za mart 2023. godine po ciganskim kartama! Nenadana prevara, iznenadna sreća, ljubavnik i laž...

Mesečni ljubavni horoskop za mart po ciganskim kartama! Svet Plus







OVAN


Trebalo bi da pronađete kompromis i meru – poslovne obaveze i lični emotivni život mogu se uklopiti tokom marta meseca. To je sada zaista neophodno jer ne možete trku za zaradom staviti ispred porodice i voljene osobe – jer bi to unosilo nestabilnost i nemir u vaš odnos. 

Slobodni Ovnovi će imati površne i povremene kontakte sa suprotnim polom u prvom delu marta. No, u drugom delu meseca pojavljuje se neko ko će vas impresionirati svojom ličnošću (a vas i nije baš lako impresionirati) i kome ćete teško odoleti. A i što biste? Kada ljubav koja vredi pozove, treba se odazvati….


BIK

Ukoliko tokom marta ne popravite značajnije komunikaciju sa voljenom osobom, sigurno je da će u vašem odnosu doći do problema. Vaše nezadovoljstvo trenutnom situacijom je primetno, ali nećete je popraviti niti ćutanjem niti željom za raspravama. 


Potrebni su konstruktivni razgovori, prilagođavanje i otvorenost. Slobodni – uglavnom su naglašeni površni i povremeni kontakti sa suprotnim polom. Neko vam se može istinski dopasti, ali nećete biti skloni da to otvoreno i pokažete. Čekaćete da vaša simpatija napravi prvi korak ka vama. Nemojte biti iznenađeni ukoliko se to čekanje otegne…



BLIZANCI

I pripadnicima vašeg znaka koji su u vezama ili brakovima komunikacija će predstavljati osnovni problem tokom marta. Vas dvoje kao da ćete izbegavati iole bitna pitanja i razgovori će se svoditi uglavnom na neke uobičajene, dnevne situacije. 

S druge strane – i vas i partnera će nervirati što shvatate da se trenutno vrtite u začaranom krugu, ali ne bih rekla da ćete bilo šta konkretnije uraditi da to i promenite. Slobodni – ni kod vas se neće dogoditi neka „svemirska“ ljubav – ali će zato biti dosta kontakata sa suprotnim polom, mnogo akcije, žvosti i zabave. Nije ni to toliko loše, jel da?



RAK

Slobodnim Rakovima je samo prva dekada marta statična, možda čak malo i obojena prošlošću ili osećajem zaglavljenosti u razmišljanjima o nekome ko nije pored vas. Prošle emotivne priče ostavite iza sebe, vreme vam je da date šansu svom srcu da ponovo zavoli. 


Aktivirajte se oko polovine marta, jer će ovaj period iznedriti mnogo kontakata sa surotnim polom, a iz ovog mnoštva probraće se neko ko zaslužuje vaše srce. Rakovi u emotivnim i bračnim vezama ne trebaju da razmišljaju o onome što nemaju, već o onome što imaju. A trenutno imate vrlo korektan odnos sa voljenom osobom.
 

Izbacite mokraćnu kiselinu iz tela! Tri narodna leka za giht!






LAV

Jedina karta koja je stopostotno povoljna u vašem mesečnom „izvlačenju“ jeste karta Pismo. Pismo predstavlja vedar duh, lepe, iskrene i otvorene reči i komunikaciju koja se zasniva na poštovanju i prihvatanju čak i toga da se neko ne slaže sa nama po određenim pitanjima. E vidite – sada sve ovo primenite u odnos sa voljenom osobom i nema glava da vas boli. 


Ili idite kroz kartu Nesreća – svađajte se, ili kroz kartu Ljubomora – sumnjajte i optužujte…..Kako god vam drago i šta god više volite….Slobodni Lavovi će lepo da se provedu i uživaju tokom marta. I to je potpuno dovoljno.



DEVICA

Ne verujem da slobodne Device mogu pronaći ono što traže tokom ovog perioda. Naravno – osim ako ste za neku „slobodniju“ varijantu – bez obaveza, kad se vidimo – vidimo se. Ili hoćete samo dobro da se provedete i zabavite. Jer, sa ovakvim kartama – one prave ljubavi i novih emotivnih početaka na iole stabilnijim osnovama – nema. 


Eventualno bi drugi deo meseca mogao nešto da malkice pokrene u tom pravcu, ali moram da priznam da mi ovo ne izgleda kao realizacija…..Oni koji su u vezama i brakovima moraju što pre da promene nešto u odnosu sa voljenom osobom. Previše je loših situacija u vašoj vezi.


VAGA

Uhvatićete se za neke situacije za koje ćete smatrati da su vrlo važne (ili će vam bar tako u tom trenutku izgledati), da biste vrlo brzo shvatili da ste se sa voljenom osobom kačili oko zaista nebitnih i nevažnih stvari. Ne trošite ni vreme ni energiju ni vas ni partnera na ovakve stvari, kada već imate mogućnosti da poboljšate i učvrstite vaš odnos tokom marta. 

Slobodne Vage mogu biti u nedoumici zbog jake hemije i privlačnosti koja postoji između vas i jedne osobe. Ne znam šta vas to koči da se prepustite, ali u svakom slučaju – računajte da će se od druge polovine meseca stvari mnogo brže i konkretnije pokrenuti.


ŠKORPIJA

Previše razmišljate i previše se opterećujete pitanjima na koje nemate pravi odgovor, umesto da se više posvetite voljenoj osobi. Sa malo truda vaš odnos može tokom ovog meseca izvući na površinu sve skrivene i potisnute emocije i nežnost između vas dvoje. Ukoliko priželjkujete prinovu, budite posebno « vredni » u drugoj polovini meseca. 


Slobodni pripadnici ovog znaka su željni pravih, dubokih emocija. Zeljni su da se prepuste i uživaju sa osobom koja bi umela da ih dotakne u srž. Da li je moguće da vam neko baš ovakav naleti tokom marta ? Pa, jeste – i to u drugom delu meseca.






STRELAC

Malo ljubavi, malo tenzije i mnogo potrebe da se zajedničkim snagama dođe do rešenja za pitanja koja vas oboje muče – sve ovo će obeležiti mart mesec Strelčevima u emotivnim vezama. Kraj meseca bi mogao doneti promene koje su vam toliko potrebne. 


Slobodni pripadnici ovog znaka – povremena dešavanja sa nekim iz vaše emotivne prošlosti teško da mogu prerasti ponovo u stabilan odnos, ali vam mogu donositi zabvu i dobro raspoloženje. No, trebali biste da obratite pažnju i na nove osobe u vašem životu – neko se jako trudi da privuče vašu pažnju i osvoji vas.



JARAC

Iako prva polovina meseca nije baš najbolja po pitanju komunikacije sa voljenom osobom, stvari se mogu popraviti. Verovatno i vi i partner imate neke svoje sumnje i nedoumice, ali ne postoji ništa što iskrena i otvorena priča ne bi mogla da reši. Još ako biste mogli da u drugom delu marta negde zajedno otputujete – oboje biste se dodatno opustili I bili više spremni da se prilagodite jedno drugom. 



Slobodni mogu biti nesigurni po pitanju jedne osobe. Jeste zainteresovani, ali se sa druge strane bojite da se prepustite poučeni lošim prethodnim iskustvima. Treća dekada marta ipak može doneti pokret…


VODOLIJA

Možda niste najzadovoljniji trenutnim odnosom sa partnerom, ali ovo se itekako da popraviti tokom marta. Ukoliko je bilo nekih neprijatnih situacija ili dešavanja u prethodnom periodu, ne vraćajte se na njih – stavite tačku i krenite dalje. Oboma vam je potrebno da ste opušteniji i da više uživate u zajedničkim trenucima, bez tenzije i pritisaka. 

Slobodni – možda biste voleli da vidite osobu sa kojom ste ranije bili ali malo je verovatno da sa njom možete ostvariti nešto trajnije. Pogotovo što vam drugi deo marta donosi nove ljubavne prilike i ljude sa kojima biste mogli da budete srećni.


RIBE

Nisu ove karte loše što se ljubavi tiče, samo su pomalo statične I neaktivne. Šta bi to moglo da označi? Pa na primer – da će odnos sa partnerom biti korektan, ali da se vi lično nećete osećati kao da dobijate baš sve ono što vam je potrebno da biste bili mirni. Ili na primer – da će se mnogo vrteti oko obećanja I zamisli, a ispunjenja će biti samo delimična. 



Savet – uživajte u svakoj lepoj reči I sitnici sa osobom koju volite – možda vam je potrebno više, ali trenutno to nije moguće. Slobodne Ribe – oko vas se motaju različiti “profili” udvarača – sve vam ovo prija, ali niko da se baš u potpunosti uvuče u vaše srce….

 

Kakva nas nedelja čeka? Neka vam ovo posluži kao vodič! (VIDEO)

 

Muška slana torta! Hit recept sa ćevapima!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Cici Mici

Povezane vesti:


>