Region

Svet

Jelena Đoković: Slavimo Novakovu tenisku ljubavnu aferu! (VIDEO)

Jelena Đoković se našalila na račun svog muža i njegove posvećenosti poslu... Slavimo Novakovu tenisku ljubavnu aferu koja traje već duže vreme. I svi znaju za to!

Jelena Đoković: Slavimo Novakovu tenisku ljubavnu aferu! (VIDEO) Screenshoot/Instagram





Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković ispisao je istoriju kada je nakon osvojene 10. titule na "Australian Open-u" došao do svoje 22. grend slem titule.

Novakova strast prema tenisu traje od njegove 5. godine života, a sa samo šest godina rekao je u jednoj dečijoj emisiji da će postati šampion, što se i dogodilo.

 

Doktori predlažu ženama u menopauzi da piju ovaj čaj! Jelena Đoković ga obožava!



Pored toga što je neprikosnoven na teniskom terenu, Novak je odgovoran otac i muž, a sada se na svom Instagram profilu oglasila njegova supruga Jelena Đoković, koja se našalila na račun Novakove posvećenosti poslu.

- Slavimo Novakovu tenisku ljubavnu aferu, koja traje već duže vreme. I svi znaju za to, a ženi uopšte ne smeta - navela je Jelena Đoković uz videu na kojem pleše sa mužem uz pesmu Tine Tarner "The best".

Da podsetimo, Novak Đoković nedavno je u restoranu svoje porodice proslavio prethodne uspehe u karijeri.

Tom prilikom ispred restorana okupilo se na stotine ljudi, koji su skandirali njegovo ime. Novak je pozdravio masu, kojoj su konobari služili piće, a u jednom trenutku na binu je izašla i pevačica Nevena Božović koja je zapevala.


Nakon obraćanja fanovima, Novak je proslavu nastavio u intimnoj atmosferi restorana, okružen porodicom i prijateljima.


Video pogledajte OVDE.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/blic.rs

Povezane vesti:


>