Zdravlje

Ljubav

Refleksologija kao lek! Svet je oduševljen ovom metodom!

Refleksologija kao lek! Svet je oduševljen ovom metodom! Ne morate uvek posezati za lekovima već prvo pokušajte na ovaj način da se rešite nekih tegoba koje osećate!

Refleksologija kao lek! Svet je oduševljen ovom metodom! Svet Plus





Posle ovog teksta, uvidećete da nije potrebno uvek posezati za hemijom, niti čekati u punim čekaonicama doma zdravlja.

Sve poznatija metoda – refleksologija, tvrdi da je svaka tačka u telu na neki način povezana sa našim šakama.



Palac

Palac je spojen sa srcem i plućima. Ukoliko otežano dišete, protrljajte palac i povucite ga. Kao rezultat, otkucaiji vašeg srca, trebalo bi da se uspore.



Kažiprst

Kažiprst je spojen sa debelim crevom i želucem. Patite li od zatvora ili bolova u stomaku? 

Pritisnite kažiprst, protrljajte ga u trajanju od 60 sekundi, a potom ga povucite. Vrlo brzo ćete primetiti poboljšanje.





Srednji prst

Srednji prst je povezan sa srcem, tankim crevom, krvnim i respiratornim sistemom. Ispružite prst i protrljajte ga svaki put kada tokom putovanja osetite mučninu, vrtoglavicu ili nesanicu.


Domali prst

Ovaj prst ima jak uticaj na vaše raspoloženje, pa ukolik osećate da ćete pasti u depresiju, masirajte ovaj prst i ubrzo ćete osetiti osećaj mira i opuštanja.



Mali prst

Mali prst je povezan sa bubrezima, čak i sa glavoboljom i bolom u mišićima na vratu. Masirajte mali prst i osetićete veliko olakšanje!



Dlanovi su spojeni sa nervnim sistemom, pa ako želite da zaštitite svoje psihičko zdravlje, onda vam toplo preporučujemo pljeskanje dlanovima.

Probajte i vi! 

Ne može da škodi!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Prirodno zdravlje

Povezane vesti:


>