Zadruga

Parovi

Filip Car isprovocirao Zoricu, pa brutalno zaratio i sa Anom Ćurčić!

Filip Car isprovocirao Zoricu Marković, pa brutalno zaratio i sa Anom Ćurčić! Ja vidim u očima i jednoj i drugoj da ste zle, pokvarene, zato ste se i našle, vikao je Car.

Filip Car isprovocirao Zoricu, pa brutalno zaratio i sa Anom Ćurčić! Screenshoot/Youtube




Voditelj Marko Đedović dao je reč Zorici Marković kako bi iznela svoju nominaciju:

Što se tiče ove nominacije, meni su oboje i Marko i Anita jako lepi i simpatični. Krenuću od Marka, vidi se da si vaspitan momak, da si gradsko dete, vidi se da si jako iskren momak. U zajednicu u koju si došao ovog formata, ako si dobar, ne valjaš nikome. Najmanje smo popričali, ja sam ti tu kao majka, imam dva sina, jedan je tvoje godište, jedan mlađi. 


Ja znam da si bio na tim bilbordima, za tu reviju koju si pričao, jesi to radio. Verujem ti da imaš devojku i da je voliš i pokaži da si zaista jedan jedini primer u svim sezonama, ja sam bila učesnik u tri, ovo je četvrta. Volela bih da ostaneš dosledan i da pokažeš ljudima koji nas gledaju da postoje osobe koje su verne svojim partnerima. Volela bih da upoznam tu devojku, koja je na osvnou tvoje priče, jako srećna napolju. Ja se iskreno nadam da ti mene nećeš razočarati, kao zadrugara, učesnika i tako dalje. Nemoj da utiče na tebe što ti kažu ovde, malo pojedince drma kompleks, nisi ti kriv što si lep i što si takav - rekla je Zorica o Marku, pa je prešla na Anitu:


Je l' mogu da kažem da ga gotive starije žene? Ovo je primer - rekao je Filip Car.

Mogu da ti kažem da pu**š ku**c, sram te bilo! Ja sam lepo rekla da imam i starijeg i mlađeg sina - rekla je Zorica.


Uspeo je da pridobije starije žene samo pričom, ali Zorica Marković nije taj tip - rekao je Car.

Da li bi ti mogao, kada izađeš iz ovog rijalitija, da ovog dečka preporučiš svojoj mami - pitala je Zorica.

Ja bih mogao da mi ga i ti on izbla**zate kad izađete. Moja mama nikome ručak ne daje osim svom sinu. Pošto si ti bezobrazna, sad ću i ja. Pošto sada tako govoriš, ne ne bih - rekao je Car.



 


Neviđen si frajer, je*i se folirantu jedan, pali budaletino - rekla je Ana Ćurčić.

To što vas neće muškarci, tebe Marko, tebe Zvezdan, to nije moja stvar - rekao je Car.

Mnogo si jadan Filipe i devijantan - rekla je Zorica.



Ne da si pi**a, nego si pi**etina. Krompirko, šta si se uspalio? Ti mene vređaš. Idi je*i ku**e, za bolje i nisi. Sram te bilo, marš tamo, krompirko - rekla je Ćurčićeva.

Šta ste se usp**lile paćenice. Pu*i ti ku**c stara ku**o, ka*a te jedan kaskaer, pa bi i drugi - uzvratio je Car.

Ti glumiš mafiju, ti si ku**c na bicikli, odmah da ti kažem - rekla je Zorica.

Godinama Zorica godinama po rijalitiju vređa najstrašnije i zaliva ovde po rijalitiju, evo ja kažem da je ona mama "Zlorka" - urlao je Filip Car.


Sve najbolje mislim o tebi (Marko), najlepši si ovde, uneo si neku svežinu i vedrinu ovde. Ponavljam kao majka, imam dva sina - nastavila je Zorica.

Ja vidim u očima i jednoj i drugoj da ste zle, pokvarene, zato ste se i našle - rekao je Car.


Sa kim si se ti našao jado jadni? Ti ne znaš ko si, ko si ti?! Ajde bre pu*i ku**c izađi napolje pi**a ti materina! - rekla je Zorica.

Ti kao polarna medvedica zalivaš ovde - dodao je Filip Car.

Neko te drugi pravio, nije Franjo, komšija neki, glavonja neki. Sa mojih 60 godina ti ne bih pi**e jer si krompir u kaputu. Ne glumi mangupa, jer si ku**c na bajsu - rekla je Zorica.



Nakon što je Đedović prekinuo svašu Zorice i Cara, pevačica je nastavila sa nominacijom.

Ova devojka je bila fenomenalna na početku, branila sam je od svih zato što je imala iskrenu emociju prema Marku Markoviću. Što se tiče Anite, mislim da je nakon veze sa Markom zalutala jer nije dobila zauzvrat ljubav od osobe od koje je očekivala. Počela je luta, sasvim opravdana i mislim da je imala iskrenu emockiju. Sve dalje što si radila je tvoj problem, vredna si, to je tvoje kućno vaspitanje. Smiljiću, šta je smešno - rekla je Zorica Marković.


Pa što je to istina što kaže Car - rekao je Marko MMA.


Je l' smešno to što hoćeš da je**š Brendona? Je li - uzvratila je Zorica.



Hoćeš ja da budem vulgaran?! Ti si se nabijala Ivanu Neškoviću na ku**c - rekao je Smiljić.


Pozdrav za Ivana Neškovića, imaćemo se*s kad izađem napolje...Tebi Anita tu tvoju lepotu ne može niko da ti uzme, kao ni vrednoću. Želim ti da si živa i zdrava i da ono dete lepo odgojiš. Da li da te ostavim ili ne?! Ostaviću Marka i poslati Anitu - rekla je Zorica Marković.





 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>