Zadruga

Parovi

Milena Kačavenda najavila policiju u Šimanovcima!

Milena Kačavenda, kuma i najbolja drugarica Ane Ćurčić, najavila je policiju u Šimanovcima i potpuno haos, kako u rijalitiju, tako i u spoljnom svetu.

Milena Kačavenda najavila policiju u Šimanovcima! Screenshoot/Instagram





Nakon što je Ana Ćurčić potpun ogolila dušu tokom emisije "Gledanja snimaka", u kojoj je po prvi put javno priznala da ju je bivši nevenčani suprug Zvezdan Slavnić tukao i maltreteirao njenu decu, te da je zbog njegovog poroka kocke proživela pravi pakao, oglasila se i njena kuma i najbolja drugarica, Milena Kačavenda.

Naime, Milena se uključila uživo na društvenoj mreži Instagram i najavila uragan koji tek treba da pogodi imanje u Šimanovcima, kao i da će Zvezdanov otac, Moka Slavnić, i Jovana Novaković Šmizla koliko već večeras postati deo rijalitija, kao i da se Anina majka čuva kao svedok.


- Konačno je moja kuma pukla! Ja najbolje poznajem Anu, verujte mi, ona sad kad krene, tu zaustavljanja nema. Ovo sam dugo čekala, ja sam rekla svima da će se ovo desiti kada bude pukla pod pritiskom. Ana je u svakom trenutku dobijala informacije iz spoljnog sveta šta se događa, ona apsolutno zna da ja napolju vodim hajku - priča Anina kuma u jednom dahu i nastavlja:











- Ukoliko bude trebali neki svedoci, mogu da povedem i majku u emisiju. Bilo je vezivanja za radijator, krale su se pare... Ana mora da plače. Sestra i deca neće izlaziti u javnost. Majku ću čuvati za kraj, kada budu bili potrebni svedoci, kao što sam već rekla.

Sad će da joj ubace Moku i onu "lamu" da je melju do kraja! Možete očekivati da se Zvezdan Slavnić izvede iz "Zadruge" i da se izvrši policijsko ispitivanje. Nas dve imamo šifre preko kojih komuniciramo, a pouzdano znam da se žalio u produkciji već da ako ja uđem, on ide napolje. Us*ao se kao plovka! Ljudi, krećemo u rat
- poručuje Milena Kačavenda.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika

Povezane vesti:


>