Region

Svet

Rada Manojlović je jedna od retkih koja je javno priznala da peva na plejbek!

Rada Manojlović je jedna od retkih pevačica koja je javno priznala da peva na plejbek! Ona je na Tviteru napisala da na nastupima samo otvara usta.

Rada Manojlović je jedna od retkih koja je javno priznala da peva na plejbek! Screenshoot/Instagram





- Svoje pesme pevam na plejbek, jer užasno zvuče kada se uživo sviraju. Nekako su prazne bez svih onih efekata, sirena, Kubanca Raula, koji u nekim mojim numerama peva na španskom... Mikrofon mi je sve vreme uključen i ja pevam, ali preko plejbeka. Niko to ne može da provali, jer pevam uz plejbek- iskrena je Rada Manojlović. 



- Kada prođe blok mojih pesama, onda nastavljam da pevam ja. Sat i četrdeset minuta mog nastupa publika može uživo da me sluša. To nije nikakva tajna, svi koji su bili na mojim koncertima znaju da je tako. A i na Instagramu ima milion snimaka sa nastupa i privatnih slavlja koji dokazuju sve ovo što govorim- napisala je Rada Manojlović, čiju karijeru sada vodi njena rođena sestra Marija: 


- Ona najbolje zna kako radim i koliko dobru energiju prenosim na publiku, pa joj je, kao i svima koji me prate, jasno zašto se ljudi ne bune što ne pevam uživo. Koliko je zanimljivo na mojim nastupima, govori i činjenica da rado dozvolim nekom iz publike ko je blizu bine da sa mnom otpeva refren pesme. 











Rada dala 50.000 eura Milanu Stankoviću


Saša Popović kaže da je Manojlovićeva vratila dug Milana Stankovića, koji je imao prema "Grandu". 


- Na svakih šest meseci je uplaćivala 10.000 evra umesto njega. Kada je isplatila svih 50.000 evra, koliko je dugovao, Milan je raskinuo ugovor sa "Grandom" i krenuo svojim putem - rekao je Popović.
 

Marko Milovanović se ponovo rasplakao zbog devojke! (VIDEO)

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/informer

Povezane vesti:


>