Region

Svet

Baka Prase staje na ludi kamen?! Anja Blagojević se već oseća kao da je u braku!

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase staje na ludi kamen?! Anja Blagojević se već oseća kao da je u braku jer žive zajedno.

Baka Prase staje na ludi kamen?! Anja Blagojević se već oseća kao da je u braku! Screenshoot/Instagram




Otkako su obnovili svoju romansu, jutjuber Bogdan Ilić i njegova izabranica influenserka Anja Blagojević poznatija kao Anja Bla, ne prestaju sa javnim izlivima nežnosti na društvenim mrežama, što je njihovim pratiocima dalo povod da ih pitaju da li planiraju vezu da podignu na viši nivo.

Naime, Anja je odgovarala na pitanja fanova, a u jednom trenutku joj je postavljeno pitanje i da li sebe može da zamisli kao udatu ženu kroz godinu ili dve, a ona je dala veoma iskren i emotiva odgovor.


- Ja se već osećam kao udata žena. Papir ništa ne menja, kad živiš sa nekim dugo, to je kao da si u braku - započela je Anja Blagojević pa dodala:











- Živimo zajedno mesec dana, ali smo živeli godinu i po prethodni put. I generalno se osećamo kao da se znamo bukvalno celi život i kao da smo već 20 godina u braku - objasila je Anja.

Da bi uskoro zaista mogli da stanu na ludi kamen dokazuje nedavna izjava Bake Praseta, kada je rekao da je ona "ta", te da planira sa njom da provede ostatak života.

Ja sam se pomirio sa tim, ja cu sa njom provesti ostatak svog života, to je meni jasno i drago mi je zbog toga - rekao je Baka u emotivnom video snimku koji je završio na TikToku.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo

Povezane vesti:


>