Zdravlje

Ljubav

Posle 45 godine žena mora da jede ove semenke da bi izbegla rano starenje!

Posle 45 godine svaka žena mora da jede ove semenke da bi izbegla prerano starenje kože i kostiju! Semenke su odličan izvor vitamina i proteina, kao i minerala i jedinstvenih eteričnih ulja. 

Posle 45 godine žena mora da jede ove semenke da bi izbegla rano starenje! Svet Plus






Sprečite prve znakove menopauze, teške bolesti i starenje uz ove semenke.

Semenke su odličan izvor vitamina i proteina, kao i minerala i jedinstvenih eteričnih ulja. Za naše telo imaju lekovit efekat te se stoga preporučuju naročito ženama starijim od 45 godina.



Čia semenke

Bogate su omega 3 masnim kiselinama, čak više i od lana i od lososa. Sadrže antioksidanse, a samo 2 kašike ovog semena imaju 18% kalcijuma i 4 grama proteina.

Imaju nizak sadržaj holesterola i natrijuma, a obiluju vlaknima, kalcijumom, fosvorom, magnezijumom, bakrom, kalijumom, magnanom, gvožđem i cinkom.



Laneno seme

Seme lana sadrži omega 3 masne kiseline, antioksidanse, minerale i vitamine. Bogato je vitaminom B i magnezijumom. Pomaže u podmlađivanju kože, poboljšava probavu i uklanja višak kilograma.






Seme susama

Odličan je izvor proteina, kalcijuma i magnezijuma. U 100 grama susama se nalazi folna kiselina neophodna za telo jedne žene. 2 kašičice ovog semena će ojačati kosti, zglobovo i uništiti želju za slatkišima. Uspešno se bore protiv raka i poboljšavaju sveopšte zdravlje.


Kinoa

Kinoa sadrži 9 esencijalnih proteina, vitamina, aminokiseline, enzime i važne minerale. Kinoa je odlična zamena za meso jer sadrži proteine. Pomaže u opuštanju mišića tela i krvnih sudova, ali pomaže i u borbi protiv raka, dijabetesa, ateroskleroze i mikroba.

Žene u predmenopauzi i menopauzi moraju da jedu ova četiri semena ako žele da ublaže ili spreče simptome menopauze.

Ove semenke uspešno sprečavaju kardiovaskularne bolesti, starenje kože i kostiju, a jača kosu i nokte.

Pre upotrebe seme treba da se potopi u vodu 3 do 7 sati. Zatim ovo seme umešajte sa voćem ili jogurtom i konzumirajte svaki dan.

Ako želite da imate dobrobiti od ovih semenki, svaki dan pojedite po 2 kašike jednog od ova 4 semena.

 

Numerologija otkriva datume kada se rađaju srećnici!






 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/still

Povezane vesti:


>