TV Show

Parovi

Rada Vasić majka Mike i Gibe: Ja sam to rodila, to su moja deca!

Rada Vasić, majka blizanaca Mike i Gibe koji su navodno promenili pol, svojevremeno je otvoreno pričala o njihovom ženstvenom ponašanju. Ja sam to rodila, to su moja deca!

Rada Vasić majka Mike i Gibe: Ja sam to rodila, to su moja deca! Screenshoot

U javnosti je odjeknula vest da su Mika i Giba Vasić, blizanci, promenili pol i započeli nove živote pod imenima Ivana i Ana Nikolić. 

Kako se spekuliše, Ivana je čak stala i pred matičara sa svojim izabranikom iz Nemačke, a ispred blačke opštine gde se venčanja održalo, oboje su bili obučeni kao žene.

Mika i Giba su se ranije oblačili kao žene, a njihova majka Rada Vasić, takođe nekadašnja rijaliti učesnica, koja se sa svojom decom pojavila u "Velikom bratu" i "Zadruzi", je čak javno pričala na tu temu:


"Ja kao majka... Kad sam mogla da ih čuvam od kilo mesa, samo da su mi živi i zdravi! Ja sam to rodila, to su moja deca, ja ne mogu njih da krivim. 

Ja više krivim mene. Kažem: "O, Bože, da li sam nešto zgrešila?" Svi kažu, ja se baš u to ne razumem, eto čujem od nekoga: "Vidi ovaj je ko žensko, gej!" Ja ne znam stvarno šta je to gej, šta je to fejk, ne znam, ne razumem, života mi."
- pričala je Rada Vasić. "Ja sam moju decu vodila kod doktora, kao majka i oni su po krvi i mokraći rekli da imaju više ženskih hormona. Oni kad se ovako oblače vidi se da više liče na žensku nego na mušku osobu. Oni su rođeni takvi... Ja ne mogu ništa tu da odlučim, to je njihovo. Ja sam ovako rekla - ako imaju više ženskih hormona nego što treba da dobiju neku terapiju da se to povrati, da budu ono što jesu, ili muško ili žensko. Pa, sad, šta je Bog dao ja to moram da trpim jer su to moja deca. Ja sam majka, to mene boli." - rekla je Rada i zaplakala:

- Bože moj, ja bolje da vidim moju decu takvu kakvi su, nego ne daj Bože da ih ja guram u kolicima. Kako je toj majki koja gura svoje dete i gleda ga nesposobnog - istakla je ona ranije. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Republika

Povezane vesti:


>