Zadruga

Parovi

Aca Bulić stao u zaštitu Ane Ćurčić! Kupio joj je poklon od 20 hiljada evra!

Aca Bulić stao je u zaštitu Ane Ćurčić! Kupio joj je poklon od 20 hiljada evra, on je jedan veliki gospodin, kaže Milena Kačavenda!

Aca Bulić stao u zaštitu Ane Ćurčić! Kupio joj je poklon od 20 hiljada evra! Screenshoot/Youtube





Tokom trajanja emisije "Nominacije" vodiljka Dušica Jakovljević je razgovarala sa kumom Ane Ćurčić, Milenom Kačavendom koja je otkrila šta Aca Bulić misli o Aninom boravku u rijalitiju "Zadruga 6":



"Ako o Ani pričamo, ja sada sada zabrinuta, očekivala sam da će doći sebi. Ima ona šta da kaže, ona se njega boji, on njoj ne da da spava, on ne bira sredstva. On je za crnim stolom govorio za Novu godinu kako je siguran da Ana neće doći. On je Ani time poslao poruku da ne dolazi, a sada je postao svestan opasnosti da ona ima ljudi iza nje." - rekla je Milena.


"Aca Bulić je jedan veliki gospodin, on je juče Ani kupio sat Roleks, vredan 20 hiljada evra. On je pravi beogradski mangup, gospodin. Veoma je ružno što su ga pominjali tako. Ana je sa njim bila pre 30 godina, dobila je dete sa njim, ali je umrlo par dana kasnije. On je njoj poslao poruku da je tu, a Roleks ima značenje. Njih dvoje su u kontataktu, a sada se vidi da su oni i dalje prijatelji. On je rekao da bi ušao za nju tamo da joj pomogne" - dodala je Milena Kačavenda.


Detalje pogledajte u video snimku:








 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>