Region

Svet

Ana Bekuta: Žene i u 50 godina mogu da izgledaju sjajno

Folk pevačica Nada Polić, poznatija kao Ana Bekuta, godinama traje na našoj muzičkoj sceni. Nanizala je mnoge hitove, a na fizičkom izgledu mogu da joj pozavide i znatno mlađe koleginice. Najatraktivnija baka na estradi ističe da sa nestrpljenjem iščekuje svoj prvi solistički koncert u Sava centru, koji je zakazan za 22. februar, čime će proslaviti 25 godina uspešne karijere.

Ana Bekuta: Žene i u 50 godina mogu da izgledaju sjajno



"Moja karijera svih ovih godina nije jenjavala, ali ne znam zašto do sad nisam napravila koncert. Ja volim intimnost s publikom, i zato smatram da je ova sala idealna za razmenu naših energija“, kaže Bekuta, koja je u panici jer strahuje da neće imati šta da obuče na koncertu. Naime, Ana je poželela da za jubilej nosi svilenu haljinu kreatora Igora Todorovića, ali naručeni materijal nije stigao iz Italije, iako je plaćen na vreme.

“Tačno je da moja glamurozna haljina, u kojoj sam htela da otvorim beogradski koncert, još nije završena”, kaže Bekuta. “Koliko sam obaveštena, proizvođač kasni sa isporukom, ali se nadam da će svila stići na vreme. Dobro je što Igor ima specijalnu lutku po mojim merama, tako da ne moram da idem na probe, a čim stigne materijal, haljina će, nadam se, biti sašivena u rekordnom roku”.

Na pitanje kako održava liniju Bekuta kaže: „Treniram u teretani od 1. juna prošle godine. Jedva sam se naterala da počnem, ali sam na kraju ostala istrajna, a rezultati su vidljivi. Hoću da pokažem ženama od 50 godina da i mi možemo sjajno da izgledamo!“

izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>