Zadruga

Parovi

Bilal Brajlović bez dlake na jeziku Zvezdanu i Anđeli sasuo istinu u lice!

Bilal Brajlović bez dlake na jeziku, Zvezdanu Slavniću i Anđeli Đuričić sasuo istinu u lice ali nije poštedeo ni Anu Ćurčić.

 Bilal Brajlović bez dlake na jeziku Zvezdanu i Anđeli sasuo istinu u lice! Screenshoot/Youtube




Bilal Brajlović ustao je kako bi dao sud o Zvezdanu Slavniću i Anđel Đuričić, te je bez zadrške žestoko opleo po nominovanim zadrugarima.


Ne znam ni Zvezdana, ali ni Anđelu. Šaljem Anđelu - rekao je Borislav.

Mnogo sam bolji sa Zvezdanom. Šaljem Anđelu - kazao je Sauer.

Zvezdane, nek si najgori, moj si. Anđela je meni najbolji prijatelj ovde. To što si ti uradila ne utiče na naše prijateljstvo. Mene ne zanima šta je ona uradila, to ne utiče na naš odnos. Ne zanima me šta ljudi misle o njoj, gledam kakva je prema meni. Čak i da sam osuđena zbog druženja sa njom, ne dotiče me. Ovog puta šaljem Anđelu, ostavljam Zvezdana - rekla je Ana Spasojević.

Anđela i ja smo imale konflikt zbog keksa. Umeš da budeš gruba, rekla sam ti da neke stvari možeš suptilnije da radiš. Treba da imaš nstav i da ne dozboljavš svaskom da ti priđe, ali da ne ideš u ekstrem. Ne osuđujem te zbog toga što si uradila. Zvezdane, ti najbolje znaš kakvo ja mišljenje imam o tebi. Jedan si od retkih muškaraca na kojeg mogu da se oslonim. Šaljem Anđelu - rekla je Sofija Una.

Anđela je postala malo komunikativnija. Nas dvoje se nismo sbvađali, osim jedne čarke oko kreveta koju smo imali, na to saym zaboravio. Zvezdan je uvek bio tu za mene. Nema potrebe da pričam šta mi se sviša ili ne sviđa kod tebe, mi smo dobi, pa smo dobri. Šaljem Anđelu - kazao je Rodni.

Ne znam šta je sa ovim ljudima, svega mi. Niko ne može da kaže svoje mišljenje. Ja imam pravo ovde da kažem šta želim. Moram da se ogradim kad je Ana u pitanju. Ona me je juče zamolila da ispušimo cigaru, ja sam pristupačan dečko. Zvezdane, ja ću ti reći sve u lice, bolje je i to nego da radim nešto iza leđa. Svi mu govore iza leđa, a ne govore mu to u lice - rekao je Bilal Brajlović.

Što tebe interesuje da li je neko dupljak, gledaj sebe - dodao je Mikica.

Moram Zoricu da pohvalim, ona je rekla pravu stvar kad je u pitanju strahopoštovanje. Zvezdan je dobar prema svima, ali kad dođe Marku Markoviću:''Bićeš dobar sa mnom. ili sa njom''. Da si šmeker, rekao bi da svi budu sa njom dobri, a ne sa tobom. Bio si sa njom toliko godina, njoj je sada najteže. Ja sam ušao i rekao sam šta sma rekao Ani, stojim iza svega. 


Ja sam Ani rekao da je ne poznajem i da nisam ni na njenoj ali ni na Zvezdanovoj strani. Kazao sam joj da je kontradiktorna, te da ću mišljenje imati kad provedem vreme sa njom. O Zvezdanu samimao najbolje mišljenje, dok nije uradio sve ovo. Da li znaš koliko si se ukanalio? Kad sam ja posumnjao u Maju i tebe, ti si rekao da ne želiš ništa, da imaš kod kuće nekog, a pre svega kodekse i manire. Ti si izgubio kodekse i manire - kazao je Bilal.



Misliš li da uradio sve ovo, a da se nije zaljubio? - upitao je Marko.

Dok sam gledao Aleks i Zvezdana, malo je falilo da se poljube. Kakva je to zaljubljensort? Ne lažem, znaš i sam kako si je privukao, kako si si je gldao. Anđela, upala si u crnu rupu. Tvoji prodaju kuću zbog stida. Znaš i sama šta si meni govorila, na kraju si najgora ispala - kazao je Bilal.

Bilale, ti znaš da nije sve baš tako - rekao je Marko.

Ja sam uveren da je tako. Niko ništa ne sme da kaže Zvezdanu jer svi misle da će se povrediti. Ja ne krivim jer si ti sve ovo uradio sa Anđelom, ona ti odgovara, ali te krivim jer si prevario ženu. Sa Anđelom si, a radiš neke stvari sa drugi devojkama. Anđela, mnogo si sebe ponizila.Šaljem Zvezdana - kazao je Brajlović.





Nakon što su zadruagri u izolaciju poslali Anđelu Đuričić, voditelj Marko Đedović saopštio je ko će se sa njom boriti za opstanak u Beloj kući.





 





 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>