Zadruga

Parovi

Milena Kačavenda spremila tužbu za Mariju Kulić! (VIDEO)

Anina kuma, Milena Kačavenda rešila je da presavije tabak i stane u odbranu Ćurčićeve. Spremila je tužbu za Mariju Kulić koja se okrenula protiv Ane i više ne bira reči...

Milena Kačavenda spremila tužbu za Mariju Kulić! (VIDEO) Screenshoot/Instagram

Ana Ćurčić je sinoć doživela nervni slom tokom rasprave sa bivšim suprugom Zvezdanom Slavnićem, nakon kojeg je počela da dodiruje crveni končić koji joj je poklonila kuma Milena Kačavenda. 

Milena se oglasila za Pink i otkrila u kakvom stanju se Ana sada nalazi, a zatim i odgovorila na njen današnjih zahtev:Videla sam, brojanica je dogovor između nas, kad god da bude teško da je dira. To je crveni končić osvešten na Isusovom grobu, 40 pravoslavnih sveštenika ga je osveštalo. Ja sam vezala njoj na ruku, ona meni, to joj je amajlija da ostane jaka. Videla sam da taj konac ne dodiruje, ali kad je bio Zolin rođendan, podsetila sam je na crveni konac i vidim da razmišlja. 

Pokušala sam da objasnim to u medijima, nakon teatralnog ulaska počela je drugačije da se ponaša zbog njegovog psihološkog zlostavljanja. Ja sam joj bila podsetnik da ostane jaka. Krajnje je vreme da progovori o njemu i šta je sa njim prošla, on to nije zaslužio. Čuva njega od njega samog, a nema potrebe
- rekla je Milena Kačavenda.

Tokom svađe sa Anom, Marija Kulić je nekoliko puta izjavila da je Ćurčićeva i pre Zvezdana bila u vezi sa kriminalcima i mafijašima, zbog čega je Ana pozvala Milenu javno da podnese tužbu protiv Marije. Milena nam je otkrila da je već započela postupak.


Advokate sam već kontaktirala, obavestili su me Anini fanovi. Pozvala me je direktno u programu, tako da je advokat već obavešten o tome i tužba će biti podneta u ponedeljak - izjavila je Milena. 
 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>