Region

Svet

Region

Ubice mog oca 6, epizoda 1: Jakovljević pod jakim lekovima! (VIDEO)

Serija "Ubice mog oca 6" epizoda 1. biće emitovana na Super Star kanalu u subotu 18. februara u 21 čas. Aleksandar Jakovljević je u bolnici pod jakim lekovima...

Ubice mog oca 6, epizoda 1: Jakovljević pod jakim lekovima! (VIDEO) Screenshoot/Instagram





U nastavku teksta se nalazi rekapitulacija 1. epizode 6. sezone, ukoliko ne želite da znate radnju unapred nemojte da čitate dalje...​



Serija "Ubice mog oca 6" epizoda 1:



Aleksandar Jakovljević se našao u bolnici nakon susreta sa Ramadanom i Curnajem. 

U međuvremenu, Marjanović je postao ministar policije i sprema se za premeštaj. On se oprašta sa Zoranom i Mirkom, koji se sada navikavaju na svoje nove funkcije direktora policije i načelnika policije.


Mirko je Aleksandra odvezao u bolnicu po naređenju Marjanovića nakon obračuna sa Curnajem.

Upoznajemo Nenada (Slaven Došlo) i Lava (Milan Kolak), koji su se uključili u kockarski svet i gde im kocka više nije zabava već centar sveta. Lav, kako bi od majke izvukao novac, pravi se da mu je ukraden mobilni telefon i traži novac za novi.




 



Jakovljević je u bolnici pod jakim lekovima, dok Nenad pokušava da osvoji novac koji duguje zelenašima u kazinu. On zna da ima rok do kraja meseca da vrati. U međuvremenu, desilo se prvo ubistvo – Nenadova majka Željka je ubijena.

Sava pokušava da reši kako se desilo ubistvo, dok Mirko pokušava da sazna od Marjanovića kako je Aleksandar.

Nenad saznaje da mu je majka ubijena, i prilikom davanja iskaza laže da je u trenutku ubistva bio sa devojkom Elenom. Njegovu priču i ona potvrđuje. Marjanović je tokom susreta tražio od Curnaja da ne ubije Aleksandra, a za uzvrat će mu dati ono što traži i govori mu da će srediti sve. Žeravica daje do znanja Marjanoviću da je on sada glavni i da treba njega da sluša.



Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/tvinemania

Povezane vesti:


>