Zadruga

Parovi

Matora se ograđuje od Zvezdana Slavnića! Završila u suzama! (VIDEO)

Jovana Tomić Matora se ograđuje od Zvezdana Slavnića zbog svojih prijatelja! Završila u suzama pa dobila životnu lekciju od Ane Ćurčić!

Matora se ograđuje od Zvezdana Slavnića! Završila u suzama! (VIDEO) Screenshoot/Youtube






Nebitno je da li si prva, drga, treća ili četvrta. Rekla sam Žani da me vadi što nisma znala. Njegov Bruno njemu to nije hteo da kaže. Ovo nema veze sa rijaltijem, mene to boli. Ja nisam landara i neko ko bi otišao. Ja razmišljam da li je on znao? Mene je jedino Džoni zvao - govorila je Matora.



Je l' si ga pitala koliko ima drugova? - pitala je Ana.

Ne bih ga ostavila na cedilu, ali on meni to mra da kaže. Ja sam možda trebala da odreagujem i kad je Žana došla. To je moj život, ja sam se sklonila od toga. Mene boli srce kad odem u restoran i kaže da smo se odrodili. Anđela će meni biti drugarica i da je najgora. 

Mene nešto drugo veže, zato plačem. Bruno je odrastao sa njim, a nije hteo da kaže da znam Josipa, Zato mi je krivo što nisam muško, drugačije bih. Zamisli kakav je život kad mi je nametnu da neko na drugoj strani bude neko ko je povezan sa mojim detinstvom
- govorila je Matora.


Šta ti Bog tu pokazuje? - pitala je Ana.

Da sam grešna, a htela sam da budem drug... Ceo grad zna sa kim sam odrasla i ko mi je ujak. Kaže za druga, tvog druga, pa mi se tu malo znaš - rekla je Matora.

Da li ti je rekao koliko poznaje tog druga pre ulaska u rijaliti? Sedam dana. Mi smo se sa mojim drugom upoznali u isto vreme, preko moje Šmizle - otkrila je Ana.

Kakav je on šmeker, ko bi rekao da budeš sa njegovom ribom, plaće stan, odeš u restoran i kaže: "Svaka ti čast", samo neko ko nema kompleks. Javio mi se moj Cile, posle me zvao Vukan... Moram da me razumeš zato za neke stvari - pričala je Matora.

Ja sam Zvezdanu bila taj brat isto, pa šta mi je uradio? - pitala je Ana Ćurčić.

Miki kad se orkenuo rekao mi je: "Ti znaš da sma podržao Dalilu, nije mi bio problem. Ovo je drugačija stvar. Drži svoje stavove, ja imam svoje. Kad budeš imala dete i porodicu, znaćeš neke stvari". Ja sam rekla Zvezdanu da sam jako ponosna i inadžija sam.

Ja ću da ti kažem da će plakati i on, a dalje neka vreme pokaže. Ja ne bih da se mešam u to... On u ćeliji dve godine nije rekao ko je moj prvi, pustio je da priča, a nije rekao - dodala je Ana.


Što sebe krivš? Što si se priklonila njemu? - pitala je Ana.

Krivo mi je ako je on znao, a ceo grad zna. Krivo mi je što sam ga od srca zavolela, a kad vidim ovog dečka da plače... Kaže da nije očekivao da će sa Aleks tako da reaguje. Kaže bili su u Amidžiju sve, a onda je pitao Aleks za vino - govorila je Tomićeva.

Je l' vama jasno šta je meni čovek uradio? Nemoj da gledaš sa emotivne strane. Zaboravi da sam emotivni partner i da me je izdao. On je meni pričao da ga boli uvo za Anđelu - rekla je Ana.





Ja da izađem i da me pitaju šta se dešava, ja ne bih znala - rekla je Jovana.

Jer ne znaš moju stranu priče, a kad bi znala rekla bi mi: "Svaka ti čast" - dodala je Ćurčićeva.

Žana je meni sve vreme pokušavala da objasni jer se napolju vodila bitka oko toga. Hoću da budem drug, a tmao nism drug. Ja ću da sednem sa njim i samo da mu kažem... Prvi put u rijalitiju doživljavljam da mi se u rijalitiju dešava stvarnost, meni se život vezuje za te ljude. To su moji, ja sam odrasla - pričala je Jovana Tomić Matora.


Aca i ja ne moramo da se vidimo 10 godina, niti se viđamo, ali kad god da okrenem tu mi je - govorila je Ana.

Ti što ti je rekao za Pecu niko ne zna osim naših bliskih ljudi. To je bila neka glupa svađa - dodala je Matora.

To ti dovoljno govori - poručila je Ćurčićeva.

Ja nisam neko ko se ograđuje, ali hoću da razume da se ovde dešava život, a ne rijaliti. Hoću da mislim na sebe, a ako je neko sebičan... Drugi misle dam ti ovo i ono, a kad bi znali kako i šta. Ja imam sreću što sam žensko - govorila je Matora.

Matora, ja kodekse znam i poštujem, a toga se držim. On i da je poslednji na svetu, da ga svi pljuju, ako sam ja njega volela, ne kajem se. Ovo što se odigralo ovde, nema veze sa rijalitijem - pričala je Ana.

Sutra moram da popričam sa njim - poručila je Matora.

 

Horoskop: Zvezde će im biti naklonjene naredne tri godine!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>