Region

Svet

Ekrema u Beogradu opelješio divlji taksi!

Samo nekoliko dana nakon što je u Americi jedva izvukao živu glavu u saobraćajnoj nesreći, bivši farmer Ekrem Jevrić doživeo je i da ga „odere“ nelegalni taksi prevoznik u Beogradu!

Ekrema u Beogradu opelješio divlji taksi!



Sve je počelo kada je Jevrić, koji spada u grupu surovih profesionalaca, uprkos tome što i dalje oseća bol od povrede i vidno hramlje, doputovao u Beograd zbog unapred zakazanih obaveza. Paparaco Alo uslikao je internet zvezdu kada je u petak nešto posle 16 časova sleteo na surčinski aerodrom. Posle poziranja radoznalim ljudima koji su ga prepoznali, Jevrić se šepajući na jednoj nozi sa koferom u ruci uputio ka glavnom izlazu, ali su ga odmah na vratima zaustavili nepoznati ljudi s kojima je proveo nekoliko minuta u razgovoru.

Pevač je potom krenuo s jednim od njih, sve vreme ga držeći pod ruku jer je i dalje nestabilan u hodu. Tako su zajedno otišli do njegovog vozila i izgubili se u nepoznatom smeru.

"Ekrem je došao zbog nekih poslovnih obaveza koje ga ovde očekuju u narednom periodu, a ja sam malo kasnio na aerodrom. Pošto ga je mrzelo da me čeka, krenuo je sa nekim „divljim“ taksijem. Faca, umesto da ode u hotel u kom je trebalo da bude smešten, on se zaputio u zgradu „Pinka“ jer oni imaju moj broj, pa mogu da me nazovu. Odrali su ga, ali sam se ja slatko ismejao, nisam mogao da verujem. Mrzelo ga da čeka na aerodromu, pa se sam uputio u grad" – rekao je Srđan, a i sam Ekrem  je potvrdio celu priču.

"Došao sam ja, bate, na aerodrom i vidim nema Srđana. Ja, šta da radim, prišao mi neki čovek, kaže gledao me i navijao za mene, radi kao taksista i ja odlučim da krenem s njim. Ja sam bio taksista, ali nikada nisam radio bez dozvole. No vej! Tako nisam znao ni da to ima. Pošto nisam imao Srđanov broj, kažem ovom čoveku da me vozi u „Pink“ da bi oni zvali mog menadžera da dođe po mene, jer da sam otišao u hotel, oni nemaju njegov broj i ne bi se našli"- ispričao je Ekrem svoje dogodovštine.

izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>