Region

Svet

Region

Ljiljana Blagojević otkrila kojom ulogom je usrećila stariju unuku i njene drugare!

Glumica Ljiljana Blagojević otkrila kojom ulogom je usrećila stariju unuku i njene školske drugare! „Generacije su odrasle na toj seriji i pravo je zadovoljstvo što sada imamo i našu verziju Rejmonda“, naglašava ona.

Ljiljana Blagojević otkrila kojom ulogom je usrećila stariju unuku i njene drugare! Screenshoot/Instagram





Humoristička serija „Lako je Raletu“, koju radnim danima pratimo na Radio-televiziji Srbije, domaća je verzija legendarnog sitkoma „Svi vole Rejmonda“. 

Ljiljana Blagojević, glumica uspešna kako na TV tako i u pozorištu, u seriji tumači Cicu Todorović - majku glavnog junaka Raleta (igra ga Andrija Milošević). Ljiljana kaže da je, pre nego što je prihvatila ulogu Cice, gledala sitkom “Svi vole Rejmonda” i da joj je to u jednom momentu bila omiljena serija.







„Generacije su odrasle na toj seriji i pravo je zadovoljstvo što sada imamo i našu verziju Rejmonda“, naglašava glumica i kaže da je u pitanju serija za sve generacije, koja sa svakom novom epizodom postaje „zabavnija i luđa“.

Ljiljana, supruga reditelja i dramaturga Siniše Kovačevića, majka glumice Kaline Kovačević i baka dve unuke, ima i jedan poseban razlog zbog kojeg je ponosna na ovu ulogu -  “Moja unuka je presrećna! Stalno mi govori kako svi njeni drugari u školi gledaju seriju. Raduje me što i deca i odrasli u “Raletu” mogu da vide neke lepe odnose koji su duhoviti, uobičajeni, ali nisu primitivni“.






“Moje kolege glumci su bili oduševljeni kada su čuli da ću biti Mari iz “Svi vole Rejmonda”.


Glumica koja igra Mari (majku glavnog lika u američkoj verziji), velika je televizijska i pozorišna glumica, pa mi je samim tim izazov bio još veći”, završava Ljiljana i poziva sve da gledaju nove epizode serije u kojima nas očekuje mnogo smeha, kao i mnogo gostiju – ne samo glumaca, već i sportista, muzičara...

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>