Zadruga

Parovi

Marko DNK ispričao kako je isterao Divnu iz kuće zbog žene koja se bavi najstarijim zanatom! (VIDEO)

Marko DNK ispričao je Maji Kovačević kako je isterao svoju ženu Divnu iz kuće i to zbog žene koja se bavi najstarijim zanatom. Živeo je sa njom tri meseca...

Marko DNK ispričao kako je isterao Divnu iz kuće zbog žene koja se bavi najstarijim zanatom! (VIDEO) Foto: Youtube
Marko i Divna DNK su seli na krevet Maje Kovačević i popričali sa njom o situaciji kad je Marko isterao Divnu iz kuće zbog druge devojke.

Igrala sam sa Zvezdanom - priznala je Divna.

Iz Divne tri vire - rekla je Maja.

Ali on je doveo Jelu u kuću - rekla je Divna.

Kako to misliš? - pitala je Kovačevićka.

Htela je da uđe sa mnom u Zadrugu, bila bi i sa Lepim Mićom - govorio je Marko.

Kako ste se upoznali? - pitala je Maja Kovačević.

Preko Fejsbuka, Interneta - dodao je Marko DNK.

Čekao je kolima, ima 39 godina. Čekao je da se upoznaju, povela drugaricu Maju, šuntava, gora nego ti. Bio je i Dragan Žikin kod nas taj dan i Dalibor - istakla je Divna.

Ja se dogovorio sa Jelom da idemo negde, a da drugarica ostane sa Divnom i Draganom i Daliborom. Otišli smo gde je bazen. Stali smo kod groblja i odmah. Prvi put je video i odmah. Nisam je ni platio - rekao je Marko.

Pričali smo, sedeli, ali sam primetila da nešto nije kako treba. Došla je čupava, imala šminku. Meni nešto nije bilo kako treba. Nije hteo da mi kaže. Dopisivao se sa njom. Otišli su na sprat, zaključila se, sve se čuli. Taj dan nije hteo ni da priča sa mnom, nismo imali ni odnose. I onda odlučio da me izbaci iz kuće - ispričala je Divna.


Što ti nisi otišao? - pitala je Maja.

Povredio me je mnogo - dodala je Divna.

Posle tri meseca je došao po tebe i oprostila si mu. A sad me zanima, pričaj mi kako je bilo sa Jelom ta tri meseca - dodala je Maja.

Ja sam hteo da imamo dete, ona nije mogla da ima, čistila se nekoliko puta. Nisam znao kakva je. Za pare se jaše - pričao je Marko DNK.Video je poruke u telefonu. Selo mu je otvaralo oči, nije hteo da sluša - dodala je Divna.

Sve je upisivala ženskim imenima muškarce. Ja se javim, pita me čovek gde je Jela, pita šta sam joj ja. Posle joj čitao poruke, piše im: "Daj mi 150 evra, 30, 40", a ona piše da će da odradi nešto - dodao je Marko.

A kad je stigla to da radi? - pitala je Maja.Čim ustane ode i nema je ceo dan - govorio je Marko.

Radišna Jela bila - dodala je Maja Kovačević.
 

Kuvanje na gas je lošije po zdravlje nego život u zagađenom mestu!
 
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>