Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 6. februara do 12. februara 2023. godine! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus

Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:


VAGA

Hrana

U vašoj ishrani neka budu zastupljeni na prvom mestu povrće, a onda riba i meso, žitarice, malo mlečnih proizvoda – kiselo mleko, kefir, jogurt, mladi sirevi. Slatkiši striktno – ne.

Ljubav

Za slobodne Vage su male šanse da NEĆE privući jednu ili više osoba. U prevodu – „udvarača“ će biti. A šta ćete vi sa njima, to je već neko deseto pitanje. Mogu vas povući strasti (nije preporučljivo), mogu vas zaneti i opiti nečije reči, postupci, energija (ni ovo vam baš ne bih predložila)…..okreni, obrni – baš vam i nije period ako imate nameru da uđete u stabilan i trajan odnos. A da li ćete ili nećete – to ćete već vi odlučiti. Što se tiče zauzetih – dobro je, pa nije – i tako u krug. Suštinski stabilni odnosi ovo će lakše prevazići, dok oni u kojima postoje nerešena neka prošla pitanja i teme – biće u intenzivnijem raskoraku.

Posao

Raštrkali ste se na sto strana pa nije ni malo čudno to što ništa ne stižete da obavite na vreme. Ok, mnogo toga se otvorilo pred vama a vi ne želite ništa da propustite, ali – previše ste preuzeli na sebe, a verovatno ste dobili i kratke rokove za završetak. I vaša je energija čudna – neke obaveze završavate očas posla a kod drugih se zaglavite i ni makac. Ukoliko imate nameru da obavite sve – moraćete da nađete način da se organizujete bolje i fokusirate na prioritete. Novac – dosta solidna nedelja.

Zdravlje

Oscilacije po pitanjima zdravlja. Sve nešto polovično.

 

ŠKORPIJA

Hrana

Možda se zaista trudite da se uvedete u red i ustalite po pitanjima ishrane, ali to nešto mrljavo ide. Ako ništa drugo – makar se trudite da na vašem stolu bude što više povrća.

Ljubav

Ukoliko je u protekloj nedelji bilo tenzično – sada je vreme da se pokuša da se stvari vrate u normalu. Dobar je momenat za iskrenu, otvorenu komunikaciju i reči koje mogu promeniti sve. Emotivne relacije će i na dalje biti nestabilne i kompleksne (pogotovo kod onih koji žive zajedno), ali makar neke teme mogu biti prevaziđene. Slobodne Škorpije – Venera u polju ljubavi vam daje zanos i pojačanu maštu. Mars u Blizancima razmišljanja i potrebu za akcijom ali i nemogućnost da se lako dođe do ostvarenja.

Posao

Vrlo intenzivna komunikacija tokom ove sedmice, mnogo događaja i dešavanja kojima morate posvetiti pažnju. Ovo je nedelja u kojoj ili može doći do većih promena ili će one pak biti najavljene za skori naredni period. Pritisak obaveza, pritisak od strane saradnika – sve ćete vi to vrlo dobro podnositi i umeti da se izborite sa time. Očekujte komplikovanija dešavanja po svim administrativnim i papirološkim pitanjima, ali i moguće greške i probleme sa tehnikom. Finansije – oscilacije, uz vaše nerviranje.

Zdravlje

Moguće povrede. U saobraćaju budite posebno oprezni. Osetljivost respiratornog sistema.

 

STRELAC

Hrana

Obogatite svoj jelovnik povrćem, mlečnim proizvodima, žitaricama, koštunjavim voćem. Ishrana u ovom periodu ne bi trebala da vam bude jednolična.

Ljubav

Vaša su raspoloženja i osećanja u ovoj sedmici rasplinuta, čas zašećerena, čas možda posoljena sećanjima, tugama. Neke se bitke odvijaju u vama i samo vi znate za njih (eventualno ekstra bliske osobe), dok oni oko vas vide radost, nasmejanost, osobu od akcije i energije. Ukoliko ste u vezi, vaša promenljiva raspoloženja naravno da mogu povremeno uticati i na odnos, mada ćete se vi truditi da do toga ne dođe. Ukoliko ste pak slobodni – ko god da ovih dana pokušava da vam se približi eventualno može da proizvede flert, blic zainteresovanost – ali vaše dubine teško da može da pokrene.

Posao

Sve vezano za finansije će vas žuljati kao kamenčić u cipeli. Bilo da postoje realne osnove ili ne – možete biti zabrinuti za svoju finansijsku budućnost. Generalno gledano – u ovoj ćete nedelji voditi ozbiljne priče, ozbiljne teme sa isto tako ozbiljnim ljudima. Sačekaće vas i obaveze kojima se morate istinski posvetiti, maksimalno odgovorno i voditi računa o svakom detalju. Biće prisutna nestrpljivost u odnosima sa saradnicima – pogotovo ako vam budu distrakcija ili vam otežavali da radite.

Zdravlje

Probava i stomačni deo su osetljivi. Takođe – sklonost ka prehladama, možda i povredama.

 JARAC

Hrana

Potrebna vam je energija i kvalitetna ishrana, bez praznih kalorija. Povrće, riba, meso, probrani mlečni proizvodi, jaja, med….i naravno – povrće, u što većim količinama.

Ljubav

Slobodnim Jarčevima ovo može biti vrlo interesantna nedelja. Možete pokrenuti jedan zanimljiv kontakt sa osobom koja će vas inspirisati, pokrenuti, učiniti da se u vama probude razmišljanja, maštanja. Ovaj kontakt može krenuti kroz druženje, preko prijatelja, eventualno društvenih mreža. Vama doduše pravi period za ljubav kreće onako „junački“ tek od maja meseca, ovo eventualno može biti samo uvod. Što se tiče zauzetih – kao da neke stvari radite pogrešno. Jer, odnos sa voljenom osobom je čas odličan, a čas kao da pričate različitim jezicima. Vreme je da nešto promenite. Kod sebe, najpre.

Posao

Posvećenost poslu, odgovornost i fokusiranost na ono što radite je sada neophodna, jer propusta može biti. Vaša snaga leži u organizaciji, čistom i jasnom umu. Generalno gledano – papirološka i administrativna pitanja mogu zaokupiti vašu pažnju tokom ove sedmice. Neke situacije će vam delovati čudno, zbunjujuće a verovatno i u dogovorima sa saradnicima može povremeno biti nerazumevanja. Po pitanjima finansija je potrebno da dobro razmislite i pametno raspolažete onim što imate.

Zdravlje

Problemi sa zglobovima i reumom kod starijih. Mlađi – prehlade, povrede.

 

VODOLIJA

Hrana

Kao uvedete se u red i trudite da jedete redovno i kvalitetno….a onda kiksnete i vratite se na staro. Ili preskačete obroke, ili jedete zbrda zdola, ili u noćnim satima.

Ljubav

Ako ste slobodni i raspoloženi za zanimljiva dešavanja, za dobru zabavu, opuštenost i flertovanje – ovo jeste dobar period za tako nešto. Isto tako – ukoliko vam je na pameti avantura, strast, pa možda i po koja tajnica – samo izvolite. No, ukoliko biste nešto bajkovito, da emocije vrcaju na sve strane…..pa, teško je da to sada možete ostvariti. Zauzete Vodolije – partner i vi ste tu, zajedno. I u redu ste, uglavnom. Oboje imate neke svoje nervoze i tegobe, ali se trudite da jedno drugom dajete snagu i podržite se. Nije sve sjajno, ali komunikacija je poboljšana, naročito od drugog dela nedelje.

Posao

Posla i obaveza i aktivnosti i dešavanja i promena u poslednjem trenutku i akcije – sve ćete to imati i na dalje. U suštini, vi ste trenutno u vrlo aktivnoj i podsticajnoj fazi, koliko god to povremeno vama ličilo na haos iz koga ne znate na koju ćete stranu i kako da se iskobeljate i sve završite na vreme. No, s druge strane gledano – vi ste neko ko se najbolje snalazi baš u ovakvim situacijama, tako da ne sumnjam da ćete iz ove nedelje izaći umorni ali prilično zadovoljni svim onim što ste ostvarili. I zaradili.

Zdravlje

Meteoropatske tegobe, pritisak, pojačan stres i mogući problemi sa spavanjem.

 

RIBE

Hrana

U ishrani vam je sada potrebno više mesa i ribe, više povrća – cvekle, paradajza, šargarepe, rotkvica, čerija, više mlečnih proizvoda – kiselog mleka, jogurta, kefira. Sve, samo ne slatkiši.

Ljubav

Osećanja vam daju snagu i polet – a i jedno i drugo će vam trebati ukoliko ste zauzeti pripadnik ovog znaka. Mars u polju doma i porodice je energija koja „žulja“ i sa kojom povremeno nije lako izaći na kraj. Bilo da su u pitanju nesređeni porodični odnosi, akcije po kući, bilo da je nervoza ukućana ili pak previše energije ulažete na ovu stranu – to vas evidentno crpi i donosi vam nemir. Pa će te tako partner i vi imati oscilacije i povremeno tenziju u odnosu. Slobodne Ribe – lep je trenutak za nove kontakte, za flert, za poznanstva, za intersantna dešavanja sa suprotnim polom. Samo bez žurbe i bez onih roze naočarica.

Posao

Poslovna nedelja kreće prilično uzburkano – sve mora sad i odmah, organizacija u radnom okruženju je slaba, dešavaju se neki kisevi ili kvarovi. Da, pojedine kolege će vam baš onako lepo ići na živce, ali sa Venerom u svom znaku – umećete vi da ublažite i ulepšate nastup prema njima. Do kraja radne sedmice se mogu dogoditi neke interesantne situacije – da dobijete solidnu poslovnu ponudu, da vam neko baš pomogne ili učini važnu uslugu, da stignu povoljne vesti do vas. Ili možda – da lepo zaradite.

Zdravlje

Osetljiv zdravstveni period.

 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>