Ostalo

Sme�no

Šolja kafe i baksuzni simboli! Ako vidite ovih 8 znakova, znajte svaki je problem!

Šolja kafe i baksuzni simboli! Ako vidite ovih 8 znakova ocrtanih u talogu, znajte svaki je problem i ne donosi ništa dobro.

Šolja kafe i baksuzni simboli! Ako vidite ovih 8 znakova, znajte svaki je problem! Screenshoot/Instagram

Gatanje gledanjem u šolju je stara tehnika koja se zasniva na tumačenju simbola koji se ocrtavaju na talogu od kafe u zove se taseografija.Talog od kafe nam može predvideti i lepe i ne baš prijatne stvari, a sada ćemo baviti ovim drugim. Predstavjamo vam znakove koji, ukoliko vam se ocrtaju u šolju, ne donose ništa dobro.

 

Imajte na umu još par stvari. Za gledanje u šolju najbolji su utorak i petak, dok se ne preporučuje da se bavite ovom vrstom gatanja nedeljom ili praznicima. Imate pravo na 3 želje. Za ljubavne je zadužen domali prst, a za poslovne isključivo kaziprst.Noževi


Ako vidite noževe u 2 od 3 slučaja ne sprema vam se ništa dobro. Ako su na sredini šolje, to je znak da morate brzo nešto da uradite kako biste spasili svoju vezu. Ako je na vrhu šolje, to znači da morate hitno da se oslobodite stega koje vas muče - inače bi mogli duhovno da padnete. Jedino je dobro ako vidite noževe na dnu šolje, pošto to označava da su problemi iza vas.

 

Sekira

 

Sekira donosi probleme ili sebičnost. Ako je na donjoj strani šolje to znači da ćete imati svađu sa nekim bliskim, uglavnom sa nekim od prijatelja ili iz porodice. Ukoliko je na gornjoj strani šolje - to znači da ćete zanemariti sve i gledati samo stvari koje su vama bitne.

 

Pištolji

 

Pištolj ni u jednom slučaju ne predstavlja ništa dobro. Na dnu šolje označava da se loše osećate i da ćete, sa tom količinom negativnih emocija, jako teško normalno funkcionisati. Pištolj na sredini šolje znači osećate bes ili strah od nečega i da morate hitno da pokušate da se smirite.


Peščani sat

 Ako je sat u središnjem delu vaše šolje, to znači da ste veoma neodlučni po nekom vama bitnom pitanju. Drugim rečima, zarobljeni ste u nekom životnom procepu i ne vidite izlaz iz svega toga. Ukoliko je peščani sat na dnu šolje, to vam je nagoveštaj da je krajnje vreme da ispravite neku od grešaka koje ste napravili u prethodnom periodu.

 Krst

 

Krst je na prvom mestu upozerenje da će doći problema prilikom nekih aktuelnih i bitnih stvari u vašem životu, bilo na poslovnom ili privatnom planu. Može biti u pitanju sukob sa nekim, koji ćete malo teži rešiti.

 

Avion

Avion na dnu šolje predstavlja finansijske probleme. Preciznije, poslovni planovi koji je trebalo da vam donesu zaradu će se vrlo verovatno izjaloviti. Ukoliko vidite "čelične ptice" - moraćete da preduzmete nešto da ne bi došlo do potpunog fijaska.

 

Strelica

 

Ako strelica koja vam se ocrtala u šolji "gleda" ka dole - to nije dobar signal. To znači da u nekom segmentu vašeg života ne idete u dobrom pravcu. Može da se odnosi i na ljubavnu vezu, ali i na poslovne izazove.

 

Oblak

Ako oko oblaka primetite i tačkice - to znači da idete u suret velikim problemima. Ako je oblik oblaka podseća na krug ili srce, to nas upućuje da ćemo imati problema na ljubavnom planu. U svakom slučaju, pazite se ovih zlokobnih oblaka.
 

Hit frizure za 2023. godinu! Jedna je rešenje za tanku kosu!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Glossy

Povezane vesti:


>