Style

Ljubav

Najsrećniji dan u februaru! Svi će znakovi osetiti pozitivne vibracije!

Mars u Blizancima stvara u subotu, 4. februara, kvadrat s Venerom u Ribama, zbog čega se taj datum smatra najsrećnijim danom u februaru. Svi će znakovi osetiti pozitivne vibracije ovih planeta, ali ovi mogu očekivati najviše uzbuđenja.

Najsrećniji dan u februaru! Svi će znakovi osetiti pozitivne vibracije! Svet Plus
Prvi put od aprila 2022. nijedna planeta nije retrogradna pa više ništa neće stajati na putu ostvarenju vaših novogodišnjih odluka. Za razliku od kraja prethodne godine i celog januara, početak februara doneće mirniji period.
Blizanci
Osetićete talas pozitivne energije. Sjajno je vreme za druženje, umrežavanje i raspravu o planovima i ciljevima s kolegama. Ovaj tranzit će pokrenuti vašu kreativnost.

Ako osećate da idete u previše različitih smerova odjednom, pokušajte da suzite fokus na jednu temu.Škorpija
U poslednje vreme razmišljate o ozbiljnijim stranama života, ali ovaj tranzit vas podstiče da ta osećanja usmerite u novi projekt. Oslobodite kreativan duh jer vam inspiracija danas dolazi iz najčudnijih izvora.

Ako ste u vezi, sjajno je vreme da rasplamsate strasti u vezi, dok bi samci mogli da sretnu nekoga ko će im uzburkati misli.


Vodolija
Mnoge će Vodolije početi više da zarađuju. Povoljan je trenutak da se nečim počastite, ali nemojte preterati.

Osetićete potrebu da uložite svoje vreme, energiju ili novac u potragu za novim ciljevima i idejama. Ovaj tranzit budi vašu spontanost i kreativnost.Ribe
Vaš ljubavni i porodični život biće prepun uzbuđenja, a povremeno i drame. Osetićete potrebu da krenete u akciju i menjate ono čime niste zadovoljni.

Iako ne bi trebalo da inicirate sukobe bez potrebe, shvatićete da morate staviti sebe i svoje potrebe na prvo mesto. Sada je vreme da se posvetite ostvarenju svojih želja.
Viber

Autor: O.J
Izvor: Luftika

Povezane vesti:


>