Svet

Region

Šta jede Dona Deriko koja u šestoj deceniji izgleda kao da ima 20 godina?!

Evo šta jede i kako se neguje Dona Deriko koja u šestoj deceniji izgleda kao da ima 20 godina! Video koji je nedavno objavila na svom Instagramu dokaz je da ova žena s godinama izgleda sve bolje i mlađe.

Šta jede Dona Deriko koja u šestoj deceniji izgleda kao da ima 20 godina?! Screenshoot/Instagram



 
"Bilo je lepo vratiti se kući, tamo gde sam odrasla! Razmišljam o ostanku! Kiša i sve!", napisala je glumica ispod videa, te dodala lokaciju Alabama.

Mnogi se pitaju čemu glumica duguje mladolik izgleda, a onda je jednom prilikom otkrila na koji način se neguje, kao i da je kritikovanje žena na osnovu godina veoma nepravedno.


Video možete pogledati OVDE.



"Mislim da je kritikovanje žena na osnovu njihovih godina nepravedno. Muškarci se ne suočavaju sa istim ispitivanjem, a mislim da se ni njima to ne bi dopalo. Nažalost, znam da to neće nestati jer je to deo naše kulture.", rekla je Dona jednom prilikom.





Priznala je da je zahvalna biljnoj ishrani koje se strogo pridržava, kao i da je veganstvo za nju bilo pravo otkriće.

"Doživela sam brojne koristi, poput čišće kože, bolje probave, boljeg sna, ali to nije razlog zbog kojeg to radim. Radim to zbog životinja. Volim imati zalihe povrća, voća, orašastih plodova i avokada", otkrila je u jednom od intervjua.

Što se tiče nege kože, trudi se da ne eksperimentiše mnogo, te je njena rutina veoma jednostavna.







"Samo mislim da ne bi trebalo da budemo pod pritiskom da isprobamo svaki proizvod koji tvrdi da je novi najbolji. Koristite ono što zaista prija vašoj koži i trudite se da koraci nege budu što jednostavniji.", istakla je glumica.


Dona je oduvek imala savršenu linjiu koja ju je i proslavila kada je imala ulogu u čuvenoj seriji "Čuvari plaže" od 1996. do 1998. godine. Glumica je, poput svojih koleginica, u seriji trčkarala plažom u crvenom jednodelnom kupaćem kostimu koji joj je isticao zanosne obline.





 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/still

Povezane vesti:


>