Region

Svet

Emina Jahović progovorila o estetskim operacijama!

Emina Jahović progovorila o estetskim operacijama! Pevačica priznaje da je nos operisala još kada je imala 21 godinu.

Emina Jahović progovorila o estetskim operacijama! Screenshoot/Instagram/YT

Emina Jahović danas važi za jednu od najlepših dama sa naše javne scene, a o njenom izgledu na početku karijere dosta se spekuliše.Emina se pojavila na jednom gradskom događaju, a svi su primetili da se totalno promeniča.

Naime, pevačica se dosta podmladila, a kako su prenosili mediji, ona je pre dolaska u Srbiju posetila jednu kliniku gde je navodno uradila jagodice, zategla kapke, ubrizgala u lice botoks i osvežila ga najnovijom metodom - hijaluronskom kiselinom.


Pored toga, Emina Jahović je posvetlila i kosu, pa samim tim izgleda bar 10 godina mlađe.

Ono što je sigurno jeste da je Emina na početku karijere izgledala potpuno drugačije.


Pevačica je plastičnim operacijama promenila lični opis, a prvi zahtev imala je u 21. godini i to je jedina intervencija o kojoj je javno govorila.

-Kada smo već kod operacija, došlo je vreme da vam kažem i potvrdim iz prve ruke sve stvari vezane za isto, koje ne znate. U životu na sebi nisam radila nijednu plastičnu operaciju, sem operacije nosa koji sam prvi put slomila sa 14 godina. 


Sa 14 godina nisam mogla da se operišem, jer su se kosti lica još uvek razvijale, pa sam morala da sačekam. To sam učinila u 21. godini- napisala je Emina pre nekoliko godina na Tviteru i demantovala da je operisala usne.

-Moje usne su potpuno prirodne i pune- dodala je tada.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo

Povezane vesti:


>