Zadruga

Parovi

Zvezdan Slavnić zlostavljao ljubavnicu, ona zvala Anu da je spase!

Zvezdan Slavnić je zlostavljao ljubavnicu, a ona je zvala Anu da je spasi, otkriva najbolja drugarica fitnes instruktorke Milena Kačavenda! 

Zvezdan Slavnić zlostavljao ljubavnicu, ona zvala Anu da je spase! Screenshoot/Instagram




Milena Kačavenda je rešila da za otkrije sve mračne tajne iz odnosa Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića, koji prethodnih dana intrigira celu javnost. Milena kaže da je sin Moke Slavnića godinama tukao suprugu, ali da je maltretirao i ljubavnicu!




Izneće sve tajne 


Ana svašta ima da ispriča o Zvezdanu, ali kad za to dođe vreme. Postoje strašne stvari, koje će šokirati naciju, ali dogovor je da ona prva započne tu temu u "Zadruzi". Jedna od stvari o kojoj će uskoro progovoriti jeste i to kako je spasavala Zvezdanovu ljubavnicu od njega - započinje priču Milena i objašnjava kako je došlo do takve situacije.



- Verovali smo da Zvezdan ne bi prevario Anu po cenu života! Tako se predstavljao. E onda joj se javila žena koja se našla u teškoj situaciji i nije znala kome da se obrati za pomoć. Pozvala je Anu, rekla joj da je sa Zvezdanom u vezi i da je on zlostavlja! Nije znala šta da radi! Ana joj je pomogla. Našla se s njom, razgovarala, savetovala je šta da radi i kako da se iščupa iz tog odnosa. Pomogla joj je iako je bila s njenim mužem! U celu priču su se uključili i neki ljudi iz grada, koji su zvali Zvezdana i skrenuli mu pažnju da tu ženu ostavi na miru. Eto, toliko je Ana dobar čovek.





Na pitanje zbog čega Ćurčićeva nije tada ostavila Slavnića odgovara:

- Zato što je plakao, puzao pred njom i ubrzo bio uhapšen. Otišao je u Švajcarsku da radi, Ana nije ni slutila da će opet krenuti krivim putem. Uhvaćen je u pljački, završio u zatvoru i prevara je pala u drugi plan. Nju sve to i dalje boli.


Osim prema ljubavnici, Zvezdan je bio nasilan i prema ženi! - Tukao je Anu svaki put kad se ne bi složila s njegovim mišljenjem. Jedina sam smela da uđem u njihov stan i da kažem: "E sad Ana i ja idemo" i da je izvučem iz toga. On je psihički nestabilan, stalno je pravio scene, i to mnogo gore nego u "Zadruzi". Lomio je stvari preda mnom! Otvarao je prozore da skače, ali, naravno, nikad nije skočio. Ana je stan renovirala milion puta jer bi ga on uništio od besa. Pričale smo o tome kako će ubuduće s njim, pa i posle rijalitija. Rekla sam joj da će da okrene policiju i da ga prijavi! - priča Milena i dodaje da je Ana Ćurčić morala da radi sve kako joj on kaže:

- Gledala sam ga kako Anđeli Đuričić drži monologe kao što je i Ani! Dešavalo se da dođem, a on sedi i drži joj predavanje od šest sati. Niko ništa nije smeo da mu kaže! On je narcisoidni sociopata!






Rešila ga se

Kačavenda otkriva i da Slavnić godinama pije psihijatrijske lekove zbog naglih promena raspoloženja, ali odbija da ide na lečenje:

- Zvezdan je na terapiji, ali nikad nije išao na razgovore kod psihijatra. Mora da ide! Ni Ani nije dozvoljavao da ode. Uvek bi je pitao:

"A šta priča taj psihijatar?! Je l' te tera da me ostaviš?!" Milena zaključuje da njena drugarica treba da bude srećna što se rešila čoveka koji ju je pola života lagao:

- Saznala je mnoge stvari koje joj je radio iza leđa. Treba da bude zahvalna Bogu što ga se rešila! Nikad ga ne bi ostavila da se ovo nije desilo.
 

Jogurt dijeta topi kilograme za tri dana! Ovo nije dijeta u pravom smislu reči!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Kurir

Povezane vesti:


>