Style

Ljubav

Horoskop: Bik, Lav i Strelac su uvek nezadovoljni!

Bik, Lav i Strelac su uvek nezadovoljni ili bar tako kaže njihov horoskop! Osećaju frustraciju čak i ako imaju uspešne živote!

Horoskop: Bik, Lav i Strelac su uvek nezadovoljni! Svet PlusBik

Bikovi će pokazati puno razumevanja i topline za partnera i porodicu, ali kada se radi o njihovim ličnim dostignućima biće vrlo strogi. Od sebe očekuju puno i mogu se opteretiti nepotrebnim zadacima i odgovornostima. 

Bez obzira koliko su uspešni u svom poslu, nikada nisu sasvim zadovoljni i očekivaće više od sebe. Ako shvate da ne mogu da ostvare svoje ciljeve u nekom okruženju i području, odlučiće se za potpuni preokret čak i ako su na putu uspeha.


Lav

Neki ljudi žele sve u životu i misle da će biti super uspešni u svim segmentima životima. Žele sve - uspeh u karijeri, društveni status, ali i vrlo lep privatni život. Ali, niko ne može uvek biti uspešan u svim sferama života, a pripadnici ovog znaka biće vrlo razočarani ako im ne ide sve po planu. Zbog nakupljenih frustracija biće neprijatni prema voljenim osobama što će im samo stvoriti nove probleme.

Strelac

Strelčevi imaju drugačiji problem od gore navedenih horoskopskih znakova. Zavidni su i skloni poređenju svog profesionalnog uspeha sa tuđim, posebno sa kolegama. Uvek misle da njihov uspeh nije dovoljan i da im nešto nedostaje pa se mogu stvarati frustracije i onda su često mrzovoljni. Ali, onda će sve negativne emocije uputiti prema partneru ili drugim članovima porodice, čak ih možda kriviti da su im uništili karijeru.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: 24sedam

Povezane vesti:


>