Region

Svet

Goca Tržan: Surovo priznanje o Ivanu Marinkoviću! (VIDEO)

Poznato je da Goca Tržan i njen bivši muž godinama ne razgovaraju ida Lena sa ocem već dugo nema nikakav kontakt. A sada možete čuti njeno surovo priznanje o Ivanu Marinkoviću!

Goca Tržan: Surovo priznanje o Ivanu Marinkoviću! (VIDEO) Foto: Facebook




Učesnik "Zadruge" Ivan Marinković mesecima unazad u Beloj kući vodi rat sa Miljanom Kulić, majkom svog drugog deteta Željka, dok je prvu ćerku Lenu dobio u braku sa pop pevačicom Gocom Tržan.

Poznato je da oni godinama ne razgovaraju, da Lena sa ocem već dugo nema nikakav kontakt, a pevačica se nedavno, gostujući u jednoj TV emisiji, dotakla Ivanovog očinstva.






- Da li je tvoja Lena imala oca pored sebe? – glasilo je pitanje, na koje je Goca, u svom stilu, iskreno odgovorila.


Pa imala je od četvrte godine, od kako smo Radomir i ja zajedno od tada jeste i to je to prosto,,, I ona i ja imamo sreću da je on ušao u naš život, da Lena ima očinsku figuru u kući koja je zdrava i normalna, pokazuje ljubav prema njenoj majci i veliku ljubav prema njoj. Zdravo dete dolazi iz zdrave porodice i srećne porodice gde su i majka i otac srećni ljudi i to ne znači nužno da i jedno i drugo moraju biti biološki roditelji - ispričala je Goca Tržan u jednoj emisiji.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>