Region

Svet

Saša Petrović je preminuo, a njegov kolega Enis Bešlagić rešio da progovori!

Glumac Saša Petrović je preminuo, a njegov kolega Enis Bešlagić rešio da progovori! Umanjivali su tvoju vrednost i davali su ti mizerne honorare!

Saša Petrović je preminuo, a njegov kolega Enis Bešlagić rešio da progovori! Screenshoot/Instagram






Glumac Enis Bešlagić, zvezda serije "Lud, zbunjen, normalan" oprostio se od velikog prijatelja i kolege Saše Petrovića.


Bešlagić je na svom Instagram profilu objavio Sašinu fotografiju uz koju je napisao nekoliko rečenica.


Kako je naveo u svom oproštajnom pozdravu, krivu mu je što Sašu nisu dovoljno cenili za života.

- Dragi i dobri Saša, sada odmori…Skoro smo se sreli i pričao si mi koliko te “cene” ovde… Odmori od nekih lažnih kolega, prijatelja i dušebrižnih producenata, koji su umanjivali tvoju vrednost i na kapaljku ti davali mizerne honorare, jer oni “znaju” koliko tebi treba i koliko ti zaslužuješ,a bio si GLUMČINA! Putuj dušo i tvojoj porodici mir želim - napisao je Enis Bešlagić.





Glumac Saša Petrović preminuo je u 62. godini. Prema pisanjima medija iz Bosne i Hercegovine, Petrović je imao problema sa srcem. 

Saša Petrović je glumio u ostvarenjima poput "Ovo malo duše", "Kuduz", "Ničija zemlja", "Lud, zbunjen, normalan", "Vratiće se rode", "Audicija", a publici je najpoznatiji kao Brenin Čaki u filmu "Hajde da se volimo".


Osim Bešlagića, od Saše su se oprostile brojne kolege i prijatelji, među kojima je i pevačica Lepa Brena po čijem filmu ćemo Petrovića pamtiti.

- Teško je tugu opisati rečima. Napustio nas je prerano. Ostaće mi u sećanju njegova ljudska toplina i senzibilnost koju je nosio u svojoj duši. Nadam se da je sada u boljem društvu i okružen velikanima kojima i pripada. Neka mu je večna slava - poručila je Brena. 




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/informer

Povezane vesti:


>