Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 30. januara do 5. februara 2023. godine! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus

Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:


VAGA

Hrana

Iako ćete imati neki vid borbe sa sobom – uglavnom ćete uspevati da u ovoj nedelji više vodite računa po pitanjima ishrane. Ne čačkajte po frižideru i fioci sa slatkišima u večernjim satima.

Ljubav

Kvadratni aspekt između vaše vladarke Venere i partnerske planete Marsa – govori o napetosti u emotivnim relacijama. Uglavnom će ova napetost proizilaziti iz manjka vremena i kvalitetne komunikacije – oboje ste usmereni na poslovne i lične prioritete i prostor za zajedničke trenutke se značajno smanjio. Raskorak kada je slobodno vreme u pitanju. Potrudite se oboje da ovo prevaziđete. Slobodne Vage – neko sa kim ste u komunikaciji vam je zagolicao maštu i misli, probudio želje i strasti u vama. Da li će ovo potrajati ili ne, to je pitanje na koje trenutno nema odgovora. Vi uživajte.

Posao

Posla i obaveza ćete imati preko glave. Jako malo ćete imati „praznog hoda“ – uglavnom ćete morati da žurite, menjate planove u hodu, jurite vreme i saradnike. Sve će vas ovo umarati, ali će vam sa druge strane donositi inspiraciju i pojačan elan. Novo/stara poslovna ponuda se može otvoriti pred vama ali bar trenutno – nećete imati adekvatan odgovor na nju. I bolje je da uzmete vreme i razmislite. Ovo je period kada ne treba žuriti sa odlukama. Finansijski ćete proći dobro (ako zanemarimo troškove).

Zdravlje

Čuvajte se prehlada. Mogući su i upalni procesi.

 

ŠKORPIJA

Hrana

Pošto se nema vremena, ispada da je najjednostavnije uzeti neku gotovu hranu ili smandrljati po koji sendvič, zabaviti se grickalicama i slatkišima. A menjanje navika po pitanju ishrane? Na to ste zaboravili?

Ljubav

Venera se jeste smestila u vaše polje ljubavi i uživanja, ali je u ovoj nedelji čeka napet aspekt sa Marsom koji vlada vašim znakom. U odnosima koji su suštinski snažni, ovo će samo dodati na strasti i pored povremene napetosti i teškoća da se usaglasite. No, u onim odnosima koji su na klimavim nožicama može biti izražena tenzija, prebacivanje, vraćanje na stare teme. Da li je moguć po koji raskid? Pa, jeste. Slobodne Škorpije – sve više se otvara prostor za intenzivna emotivna dešavanja kod vas. Ok, ove nedelje je za ulazak u bilo koji vid odnosa primarna strast ali….pa vi ste Škorpija, šta fali toj strasti?

Posao

Imate osećaj da se vrtite u začaranom krugu. Završite sa jednom obavezom – odmah kreće nova. I tako redom. Dobro je što ste sada prilično organizovani i jako malo toga ostavljate „za sutra“. No, koliko god da se trudite i da ste vredni – suštinski, čini vam se da se ne pomerate sa mesta a i ne vidite u perspektivi mogućnost za neki vid promene koji vam je sada toliko potreban. Ne brinite, promene će doći – možda i ranije nego što mislite. Niste nezadovoljni finansijama ali odlivi novca su i dalje dosta veliki.

Zdravlje

Potrebno vam je opuštanje zbog pojačanog umora. S druge strane – imate probleme sa spavanjem.

 

STRELAC

Hrana

Manjak vremena i neorganizovanost i kod vas utiče na kvalitet i redovnost ishrane. Ono što vam je sada potrebno su obroci sa više povrća, supice, čorbice.

Ljubav

Oni koji su u braku ili žive zajedno imaće više napetih momenata tokom ove nedelje. To neće zaobići ni one koji su u vezama, ali će biti nešto manje naglašeno. No, ove situacije nisu nerešive – neke će se razrešiti dogovorom, poboljšanjem komunikacije. Neke će se razrešiti time što ćete planirati putovanje ili izlazak sa zajedničkim prijateljima. A neke će se razrešiti time što će se uključiti strasti. Slobodni Strelčevi – ljubavne prilike se hoće otvoriti, ali nisu jednostavne – neki vid otežanja postoji ili će pak biti potrebno vreme da bi se ovo razvilo na pravi način. A moguće je i da je samo avantura.

Posao

Ukoliko je potrebno da privodite kraju neka papirološka pitanja ili da se dogovarate – obavite to odmah po ulasku u ovu sedmicu, jer je pitanje da li ćete kasnije imati dovoljno prostora da to završite. Ova nedelja vam donosi neki nesklad u završavanju redovnih obaveza – stalno ćete imati prepreke ili distrakcije i crpeće vam energiju da se sa ovim borite. Kolege se neće pokazati baš kao velika pomoć, šta više – mogu vam otežavati – pa je moguća po koja varnica u radnom okruženju.

Zdravlje

Vodite računa da se ne povredite. Disajni organi su osetljivi.
 

Mesečni horoskop za februar: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav i Devica!

Mesečni horoskop za februar: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!
 JARAC

Hrana

Promenljiv apetit koji će dosta zavisiti od toga kako se budete osećali. No, generalno gledano – ne prija vam sada teška hrana i obilni obroci. Odgovaraće vam mlečni proizvodi, naročito sirevi.

Ljubav

Poslovni život i lične obaveze će vam oduzimati ogromnu količinu vremena i donositi pojačan umor. Možda nećete imati dovoljno prostora za partnera, možda ćete biti ćutljiviji i povučeniji u sebe, a možda će vam više prijati da provedete vreme sami, u svojim mislima i mentalnom odmoru. Partner će se truditi da razume vaše povlačenje, ali nemojte da se iznenadite ukoliko ubrzo počne da se buni i krene sa optužbama na vaš račun. Možda i ljubomorom. Slobodni Jarčevi – period je dobar da susretnete, upoznate nekog zanimljivog. Dobar je da vas neko zaintrigira i probudi vam maštu.

Posao

Ulazite pod prilično dobrom energijom u novu poslovnu sedmicu i prvih par dana obavljanje obaveza će vam ići lako i bez većih prepreka. Kasnije, već kreću zapetljancije i komplikovanja, problemi u dogovorima, napet odnos sa kolegama, zaboravljanje važnih detalja ili kašnjenja. Čućete i neke informacije ili će pak biti najavljene promene koje vam neće odgovarati. Period je nepovoljan za finansije – iako će vaši prilivi biti dosta jaki, neki neplanirani troškovi vam mogu napraviti rupu u novčaniku.

Zdravlje

Osetljivo grlo i disajni putevi.

 

VODOLIJA

Hrana

Kad god vam u ovoj nedelji raspoloženje bude „šareno“ dohvatićete se tanjira ili izvršiti atak na frižider. Apetit je pojačan a promene raspoloženja ga dodatno „naduvavaju“.

Ljubav

Pun Mesec je u partnerskom polju na samom kraju ove sedmice. U onim vezama koje su stabilne – doći će do kratkotrajnog „talasanja“ ali i do brzog vraćanja u normalu i smirivanja. U suštini, niste ugroženi kao par, ali ćete imati pomalo truckav put kroz ovu nedelju. Pomešano gorko – slatko. Malo strasti, malo nervoze. No, u onim vezama koje su duže vreme nestabilne – ova nedelja može biti okidač čak i za razmišljanje u pravcu odvajanja. Slobodne Vodolije – za ludovanje je ovo odličan period. Vi ste u fenomenalnoj energiji, vrlo aktivni i itekako vam se otvaraju prilike za flertovanja i nova poznanstva.

Posao

Očekujte bukvalno „napad“ od strane klijenata, saradnika, poslovnih partnera. Pri tom ne mislim ništa loše – ti napadi će biti iz razloga što će svi hteti da budu u kontaktu sa vama, da se sa vama dogovore, da njih stavite kao prioritet i sa njima završite posao. Povremeno ćete imati osećaj da ne znate gde ćete pre i da ćete se pogubiti u dešavanjima – ali vi ćete sve ovo obaviti više nego dobro. Iako je nedelja pred vama vrlo izazovna i napeta – na sve te izazove ćete vi umeti da adekvatno odgovorite.

Zdravlje

Stres je naglašen. Stariji neka obrate pažnju na cirkulaciju i oscilacije pritiska.

 

RIBE

Hrana

Venera u vašem znaku će zašećeriti nedelju koja je pred vama. Doduše, na takav način da ćete verovatno češće posezati za slatkišima, ali i da će vam ishrana biti zbrda – zdola. Promenljiva.

Ljubav

Za slobodne Ribe kreće interesantan ljubavni period. Vi ćete nekako procvetati, prolepšati se (Venera u vašem znaku lepo radi svoj posao) pa nije ni malo čudno što će neke osobe početi da se vrzmaju oko vas. Za sada bi bilo dobro da ne žurite sa razvojem situacije sa osobom koja vam se dopada – koliko god vam je neko primamljiv i koliko god da ima hemije između vas dvoje. Zauzete Ribe – na momente dobar, na momente napet odnos sa voljenom osobom. Oni koji žive zajedno, koji su u braku ili pak imaju neku nerešenu porodičnu situaciju – više će potrošiti živaca u ovoj nedelji.

Posao

Pun Mesec u polju svakodnevice, obaveza i odnosa sa kolegama koji je krajem nedelje, doneće vam tokom ove sedmice slabu organizaciju, mnoštvo nepredviđenih poslovnih situacija, brze promene planova i pokušaje da sredite situaciju u hodu. I naravno – vrlo slabu podršku i pomoć od strane kolega i saradnika. Bićete ostavljeni da se snalazite sami kako znate i umete. Snaći se hoćete, ali će vas ova sedmica i mentalno i fizički dosta umoriti. Finansije su dobre, ali troškovi za kuću i porodicu samo rastu.

Zdravlje

Problemi sa spavanjem, napetost, pojačan stres.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>