Region

Svet

Tijanu Dapčević iznervirali korisnici Instagrama!

Pevačicu Tijanu Dapčević iznervirali su korisnici Instagrama jer je prozivaju zbog jedne stvari! Ja volim tu moju nepravilnost i pustite me da budem nepravilna.  

Tijanu Dapčević iznervirali korisnici Instagrama! Screenshoot/Instagram


Pevačica Tijana Dapčević odlučila je da se obračuna sa korisnicima Instagrama koji joj ostvaljalju ružne komentare ispod njenih objava.


Pevačica je snimila kratki video snimak u kom je ispričala da je ljudi na ovoj društvenoj mreži konstantno prozivaju zbog njenih zuba.- Primetila sam da imate neopisivu potrebu da mi pišete: 'Tijana, sredi te donje zube'. E, sada, ti moji donji zubi su moj zaštitni znak. Dakle, ti moji neravni, nepravilni donji zubi su zaštitni znak. Problem je u tome što se meni često stvara kamenac i što to kada se malo stvori izgleda kao da ja nemam zube, kao da je to strašno - rekla je Tijana Dapčević u objavi na Instagramu i dodala:


- Ja volim tu moju nepravilnost i pustite me da budem nepravilna. Ne mogu svi da imaju bele A1 zube, keramika Mladenovac, žao mi je. Ja volim moje nepravilne zube, samo su krivi, ništa drugo. Ostavite me na miru.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika.rs

Povezane vesti:


>