Zadruga

Parovi

Zvezdan Slavnić zatražio od Anđele dva dana pauze! (VIDEO)

Zvezdan Slavnić zatražio od Anđele Đuričić dva dana pauze! Meni je ovo najveći stres u životu, samo je moja krivica... Pitaću Filipa kad mogu da dođem do tebe.

Zvezdan Slavnić zatražio od Anđele dva dana pauze! (VIDEO) Foto: Youtube





Zvezdan Slavnić prvo je imao razgovor sa svojom bivšom nevenčanom suprugom Anom Ćurčić, o čemu možete čitati OVDE, a potom sa ljubavnicom Anđelom Đuričić kojoj je otkrio detalje razgovora sa Anom, pa rekao da mu treba ''dva dana'' da se skloni i izoluje od svega i svih.

- Ona mi je rekla sve i za sve je u pravu, priznao sam da sam ispao p**ka, ustala je i otišla.

- Okej, pitam te da znam da li ste bar to završili. Mislim znam da je to početak. Ne brini, ja ću biti super - rekla je Anđela Đuričić.

- Ne, ne pričaj mi to, nego mi je bitno da ti razumeš - rekao je Zvezdan Slavnić.





- Naravno, zatvori se ti tamo, neću ja da dolazim - rekla je Anđela.

- Samo dva dana da se izolujem, da ne dolazim tamo - rekao je Zvezdan.

- Ja ću verovatno da budem ovde, a sutra ću morati da se vratim svakako. Je l' se sećaš da sam ti rekla da sam sanjala tebi i meni loš san - rekla je Anđela.

- Je l' moramo sad da se nadovezujemo na to. Ovo nema veze sa tvojim i mojim završetkom, nego da ja ne bih eksplodirao. Samo dva dana mi treba, ne znači da ne želim da te vidim.

- Treba da se odmoriš, neću da smetam i mislim da sam apsolutni višak, osećam se onako kako nikad nisam htela da se osećam. Uzeću na svoju inicijativu da spavam dva dana i ne izlazim. Meni je ovo najveći stres u životu, samo je moja krivica - rekla je Anđela.




- U toku ovih dana ne želiš da me vidiš?

- Mislim da je najbolje da se iskuliramo, ali kako god budeš hteo - rekla je Anđela.

- Kako budem hteo, ali ne želiš da se vidimo - rekao je Zvezdan.

- Je l' možeš da se potrudiš da me razumeš. Samo mislim da ti treba da se presabereš, ali ne znači da ne smeš da dođeš do mene. Pitaću Filipa kad mogu da dođem do tebe - rekla je Anđela.

- Ne treba da pitaš.



 

 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>