Region

Svet

Goran Bogdan zbog uloge smršao 18 kilograma!

Goran Bogdan zbog uloge u filmu "Otac" smršao 18 kilograma, a zbog druge uloge, morao je da se ugoji. Promenio je lični opis, a evo kako mu je to pošlo za rukom!

Goran Bogdan zbog uloge smršao 18 kilograma! Screenshoot/Instagram





Goran Bogdan odigrao je upečatljivu ulogu u filmu "Otac" Srđana Golubovića, koja mu je donela nominaciju za evropskog Oskara u kategoriji najboljeg evropskog glumca. Za ovu ulogu glumac se pažljivo pripremao, a da da bi što uverljivi predstavio lik koji tumači, morao da je smrša neverovatnih 18 kilograma. 






Jednom prilikom ispričao je da je zbog uloga često imao skokove i padove kilaže:


„Moram da pazim, ipak je to moj glumački alat. Mislim da sam u vežbanju kao i svi drugi. Kada uspem da povežem nekoliko treninga u teretani, svidi mi se taj prijatni umor nakon vežbanja i jedva čekam sledeći termin. Ali, čim preskočim nekoliko treninga, lagano se ulenjim i postane mi naporno da razmišljam o tegovima. 

Doduše, dosta toga zavisi i o ulozi za koju se pripremam. Zbog Oca sam smršao 18 kilograma za nešto više od mesec dana, a za ulogu inspektora Nikole u serijalu Močvara, morao sam da se ugojim“ - 
ispričao je Goran Bogdan.





Goran, koji već neko vreme važi za jednog od najpoželjnijih muškaraca u regionu, otkrio je na koji način mu je pošlo za rukom da za samo mesec dana skine rekordan broj kilograma.

„Imao sam vrhunskog trenera uz kojeg je sve bilo lakše. Kada imam neki cilj, a ovde je bilo jasno da lik mora biti jako mršav, onda sam disciplinovan. Nema šanse da bih popustio i u ponoć se bacio na pršutu. Uostalom, ta fizička bol koju sam osetio kroz naporne vežbe i odricanje od hrane pomogla mi je da shvatim psihičku bol kroz koju prolazi moj lik“, rekao je Bogdan.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/still

Povezane vesti:


>