Region

Svet

Stanija Dobrojević otkrila sve detalje svadbe!

Starleta Stanija Dobrojević otkrila je sve detalje svoje svadbe! Od toga ko će pevati i šta će smeti da se peva, a šta ne, do toga gde će se svadba održati.

Stanija Dobrojević otkrila sve detalje svadbe! Screenshoot/Instagram
Stanija je otkrila da će na svojoj svadbi prvi ples odigrati uz pesmu Baje Malog Knindže "Ptico moja, beli labude".


- Na svadbi, koja će koštati 150.000 evra, pevaće Ceca, Prija, Sloba... Imaću dve proslave, jednu u Americi, jer mi je dečko odatle, a drugu u Srbiji - kazala je Stanija.

Starleta već neko vreme ima dečka u Americi, ali ne želi da otkriva njegov identitet. Bivša rijaliti učesnica progovorila je o detaljima glamurozne svadbe, koja će koštati čak 150.000 evra.

- Mnogo para će mladoženja morati da potroši jer će mi na svadbi pevati Ceca Ražnatović, Aleksandra Prijović, Sloba Radanović, Baja Mali Knindža... Prvi ples će biti baš uz njegovu pesmu "Ptico moja, beli labude". Iako tu numeru izvodi kralj pesama za nas krajišnike, ipak će je otpevati Sloba, jer mi se sviđa način na koji je on izvodi. Ali Baja će pevati svoje ostale hitove, pa će svi krajišnici uživati i veseliti se - kaže Stanija.


Ona dodaje da će svadbena veselja biti u dve države.

- Prvo ćemo organizovati u Americi jer mi dečko tu živi. Potom i u Srbiji jer tu imam veliku familiju. Biće baš glamurozno, svi će samo o tome pričati - sigurna je starleta.


Stanija je takođe sigurna da će jedna numera biti strogo zabranjena na veselju.

- Muzika će morati da zna šta sme, a šta ne sme da svira. Ne želim da na dan svog venčanja čujem pesmu "Prokleta je Amerika" jer ima stih "Šta mi vredi slika tvoja kada oca nemam ja". Pošto je moj tata Dragan poginuo u ratu u Hrvatskoj, tu pesmu emotivno doživljavam. Ne želim da budem tužna na taj dan. Znam da će mi najteže biti to što moj otac neće biti pored mene - priznala je Stanija Dobrojević i dodala:

- A ukoliko na svadbi bude pesma "Nije život jedna žena", odmah ću naručiti "Ode jedan, dođu dva". I to ću je lično otpevati! Starleta ističe i da jedva čeka da se ostvari u ulozi majke:

- Vreme mi je da rodim bebu. Sigurna sam da ću biti divna majka. Imam sve u životu, samo mi fali dete. Dobro zarađujem, imam automobil, krov nad glavom... Iako sam kupila penthaus u Rumi, suprug i ja nećemo tu živeti, jer je to moj devojački stan. 


Neću ga prodati, niti izdavati, jer ću tu boraviti kada dođem u Srbiju. Blizu mene stanuju mama, brat, baka i deka, tako da ću često dolaziti u Rumu, ali ću živeti van granica naše zemlje - kazala je Stanija.


Stanija kaže da se po povratku iz Amerike ugojila i da joj izuzetno prija mamina kuhinja:

- Malo sam se ubucila! To se najviše vidi po mojim obrazima. Ugojila sam se tri-četiri kilograma, pa moram što pre da vratim staru kilažu. Izbacila sam sve slatkiše iz kuće. Od sada jedem samo zdravu hranu. Više za mene nema maminih torti i kolača, koji su preukusni - priznala je ona.


Stanija Dobrojević ovaj svoj intervju demantuje:
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo.rs


>