Zadruga

Parovi

Bivša ljubav Zvezdana Slavnića ulazi u Zadrugu za veliku cifru! (VIDEO)

Bivša ljubav Zvezdana Slavnića ulazi u "Zadrugu 6" za veliku cifru, a spremna je da pokaže kakva je supruga bila i kakav su dogovor njih dvoje imali...

Bivša ljubav Zvezdana Slavnića ulazi u Zadrugu za veliku cifru! (VIDEO) Foto: Youtube


Vlasnik televizije "Pink", Željko Mitrović objavio je na svom Instagramu da će supruga Zvezdana Slavnića, Ana, konačno ući u rijaliti "Zadruga 6".Ekipa emisije "Paparaco lov" je uhvatila Anu ispred zgrade televizije "Pink" nakon što je potpisala ugovor.

Ana je bila u opuštenom izdanju, u plavoj trenerci, sve vreme je pričala telefonom, a u jednom trenutku je ušla u vozilo i otišla u nepoznatom pravcu.


Kako izvor za "Blic" tvrdi, Ana u rijaliti ulazi za oko 200.000 evra ali ne samo zbog cifre:

 "Ana ulazi u rijaliti kako bi odbranila svoje dostojanstvo. Zvezdan ju je mnogo povredio, a ona to nikako nije zaslužila. Sve mu je dala, čekala ga je dok je bio na robiji, a sada je spremna da pokaže svima kakva je supruga bila i kakav su dogovor njih dvoje imali pre njegovog ulaska u rijaliti - kaže izvor koji dodaje da je nisu pitali koliko košta njen ulazak u rijaliti.

"Nisu je pitali šta košta, Ana ulazi u "Zadrugu" za oko 200.000 evra, ona želi da se javno suoči sa Zvezdanom i da otkrije pravu istinu o njihovom braku" - zaključuje izvor. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/blic

Povezane vesti:


>