Zdravlje

Ljubav

Nije šala, ova dijeta postoji! Kilogrami se tope dok spavate!

Nije šala, ova dijeta postoji! Kilogrami se tope dok spavate! Rešite se sala tokom noći! Hibernacijska dijeta se odnosi na regulisanje vašeg ličnog sistema prirodnog oporavka za kontrolu težine...

Nije šala, ova dijeta postoji! Kilogrami se tope dok spavate! Peakpx





San svih ljudi je da smršaju, a da se pritom ne odriču svojih zadovoljstava. Takođe, mnogi to žele, ali bez preteranog truda.

Ma koliko to zvučalo nemoguće, postoji nešto slično u praksi. Naime, britanski farmaceut Majk Mekines osmislio je režim ishrane koja pomaže da mršavimo dok spavamo.

“Hibernacijska dijeta se odnosi na regulisanje vašeg ličnog sistema prirodnog oporavka za kontrolu težine. Ključ je pokretanje mehanizma za oporavak tela tokom noći – metabolizam se ubrzava, masti se sagorevaju, a smanjuje se i nivo hormona stresa”, rekao je britanski stručnjak i istakao da pred spavanje treba pojesti kašičicu meda.

 

Masna kosa će biti prošlost ukoliko se pridržavate saveta!






Med je jedan od najlekovitih darova prirode, a tvorac “medne dijete” tvrdi da fruktoza i glukoza u medu telu daju “gorivo” koje mu je neophodno tokom noći, a koje kontroliše ravnotežu nivoa šećera u krvi i pospešuje sagorevanje masnoća.

Za bolji učinak u procesu mršavljenja bilo bi dobro šećer potpuno zameniti medom. Savet je da iz ishrane izbacite šećer, zaslađenu hranu i veštačke zaslađivače. Dakle, ako želite da smršate, jedan od najvažnijih koraka jeste da 30 minuta pre nego što odete u krevet pojedete jednu kašiku meda.

Prevelika količina meda takođe može da povisi nivo šećera u krvi, a time i nivo insulina, zato je preporuka da ne uzimate nikad više od jedne kašike.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/krstarica

Povezane vesti:


>