Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 23. januara do 29. januara 2023. godine! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus

Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:

VAGA

Hrana

Ulazak vaše vladarke u znak Riba skreće vam pažnju na navike po pitanju ishrane. Imaćete sklonost da se previše opustite, a to bi moglo da se odrazi i na vašu liniju, ali i na vaše zdravlje.

Ljubav

Vage su različito prošle kroz protekli period – nekima od vas je on bio izuzetno stabilan, više vas povezao sa voljenom osobom ili vam pak doneo važne nove ljubavne priče. Drugima je pak doneo nezadovoljstvo postojećim emotivnim relacijama ili pak okrenutost ka prošlosti, usamljenost. Vaša vladarka iz kontakta sa Saturnom prelazi u znak Riba i vi sada ukoliko ste zauzeti ulazite u period u kojem ćete biti više okrenuti poslovnim obavezama ili svakodnevici, koji će doneti više mira ali i statičnosti. Oni koji su slobodni imaće emotivne prilike kroz posao ili pak preko društvenih mreža.

Posao

To što Venera prelazi u znak Riba poslovno će vam odgovarati – možda nećete biti u inspirativnom periodu, ali ćete biti posvećeni i odgovorni kada su obaveze u pitanju. Ova vam nedelja daje priliku ili da pokrenete jednu interesantnu i isplativu saradnju ili pak da ozbiljno krenete da planirate i razvijate neke svoje ideje – od kojih biste itekako mogli imati koristi, naročito od ulaska u proleće. Trenutnim finansijskim stanjem ste prilično zadovoljni – iako su troškovi pojačani, vi ste stabilni.

Zdravlje

Osetljivost. Potrebno je da radite na jačanju imuniteta.

 

ŠKORPIJA

Hrana

Osećate se drugačije, bolje, više ste u pokretu i energija vam se promenila. Ovo će svakako uticati i na način ishrane i njegovu stabilizaciju. Preporuka za vas su sve vrste zeleniša i salata.

Ljubav

Kontakt Venere koja vlada vašim partnerstvima sa Saturnom u polju koje se vezuje za prošlost, početak i kraj, porodicu – uglavnom je Škorpijama u emotivnim relacijama doneo neki vid nezadovoljstva, sputanosti ili pak težinu kroz vreme i trud koji ste morali da uložite u vaša partnerstva. Iako će Saturn još neko vreme donositi otežanja i blokade – Venera u ovoj nedelji prelazi u znak Riba i vaše polje zadovoljstva, dece i ljubavi – pa će jednim delom biti lakše i lepše. Za slobodne Škorpije je period od sredine nedelje dobar za nove emocije, ali prava dešavanja očekujemo ipak od ulaska u februar.

Posao

Koliko god da ste zadovoljni ili ne svojim emotivnim životom – poslovni segment ide nekim svojim tokom i taj tok uopšte nije loš. Ok, imali ste fazu komplikovanosti, otežanja i blokiranosti – ali ona je sada zvanično završena i pred vama se otvara jednostavniji period koji će pozitivno uticati i na posao ali i na stanje vaših finansija. Evidentnoje da vam je potreban neki vid promene, ali ta promena ne može biti pokrenuta sada – razmišljajte, planirajte, pravite taktiku i od proleća krećemo u nešto novo.

Zdravlje

Neke se zdravstvene situacije ponavljaju iznova i iznova.

 

STRELAC

Hrana

I dalje ste u fazi kada vam je mnogo jednostavnije da kupite nešto od gotove ili brze hrane ili pak da trenutno utolite glad slatkišima.

Ljubav

Da bi se neki vid otežanja ili nezadovoljstva u vašim emotivnim relacijama rešio – biće potrebno i mnogo dobre volje i mnogo strpljenja. No, zaista jeste trenutak da poradite ozbiljnije na onome što „škripi“ jer to sada možete srediti. Još uvek je strast ono što vas lako i lepo spaja, ali ne možete samo na njoj bazirati svoju emotivnu priču. Sređujte sve što možete dok je vreme, kasnije će biti samo komplikovanije. Slobodni Strelčevi – nove vam emotivne prilike, poznanstva i dešavanja dolaze. No, koliko god da je lep momenat da se pokrene nešto novo – kod nekih od vas prošlost i dalje ima kompletni i potpuni primat.

Posao

Sunce u znaku Vodolije i vašem polju aktivnosti, komunikacije, pokreta – će vas ubaciti u brzinu. Jeste dobar trenutak da rešavate ukoliko ima zaostalih obaveza, ali je istovremeno i dobar za sve tipove dogovora i dobre komunikacije sa saradnicima. Radni dani će vam biti u priličnoj meri ispunjeni a moguća je i pojačana žurba, naročito početkom i krajem radne nedelje. Budite mudri sa pojedinim saradnicima, prilagodite se i razmišljajte korak unapred. Finansije – nešto stabilnije.

Zdravlje

Meteoropatske tegobe. Stariji – cirkulacija, pritisak.

 
JARAC

Hrana

Trenutno ste prilično disciplinovani i stabilni kada je ishrana u pitanju. Možete konzumirati više mlečnih proizvoda, supa, čorbi, potaža. Jedino što trenutno treba izbegavati su slatkiši.

Ljubav

Bez obzira da li u ovu sedmicu ulazite zadovoljni stanjem svojih emotivnih relacija ili ne – situacija će svakako krenuti u pozitivnom pravcu, najpre od polovine nedelje. I partner i vi ćete biti raspoloženiji i za konstruktivne i praktične razgovore, a od sredine nedelje umećete da budete i nežniji, opušteniji i bliskiji jedno s drugim. Slobodni Jarčevi – konjunkcija Venere i Saturna nekima je donela nove, nekima stare ljubavi, a neke podsetila koliko su usamljeni i nezadovoljni svojim emotivnim životom. Sada, kada Venera ulazi u vaše polje dešavanja, akcije, kontakata i pokreta – biće više finih ljubavnih prilika za vas.

Posao

Do polovine nedelje završiće se period koji vas je usporavao, kočio, vraćao korak unazad. Ili će se vaš način komunikacije poboljšati ili će pak drugi biti spremniji da čuju i prihvate ono što im pričate. Dobro vreme  da krenete sa realizacijom svojih planova i ideja, ali i da se više povežete sa saradnicima – i onim postojećim, ali i novim. U danima koji su pred vama (naročito od sredine nedelje) – pričaćete, dogovaraćete se, sastančiti i biti u pokretu više nego inače. I sve to će vam prijati i dati rezultate.

Zdravlje

Uglavnom solidna zdravstvena situacija.

 

VODOLIJA

Hrana

Venera iz vašeg znaka prelazi u polje koje se vezuje za ishranu. I to je odlično ukoliko ste rešili da ekspresno nabacite koje kilce više. Ako vam to pak nije cilj – izbegavajte hranu u večernjim satima.

Ljubav

Emotivnim životom ste zadovoljno – nezadovoljni. Dosta toga je baš kako treba, ali…..naravno, uvek ima neko „ali“ što Vodolijama sreću kvari. Šta je to što vas bode ili vam ne prija – to znate samo vi. No, suština je da generalno gledano – situacija ni malo nije loša. Kada su zauzeti u pitanju – ovo je period u kojem vam je partner više posvećen i strast između vas dvoje je snažnija, jača. Zajednički ciljevi i planovi sada jesu ostvarivi a komunikacija je definitivno poboljšana. Kada pričamo o slobodnima – ovo je vreme flertova, novih poznanstava i dešavanja koja vam prijaju. Da, i za vas je vrlo aktuelno vreme strasti.

Posao

Potreba da nešto promene u poslovnoj sferi mnogim Vodolijama će od ovog perioda uključiti mozak na maksimum. Tražite način da dodatno popravite finansijsku situaciju, da eventualno uvedete neke nove elemente u posao….ili pak planirate da pokrenete nov posao – za ovo poslednje je trenutno faza ideja, planova, analiziranja – ostvarivo je, samo ne u ovom trenutku. Generalno gledano – pred vama je aktivna i dobra radna sedmica. Organizovani ste i efikasni, a i novca će biti više nego inače.

Zdravlje

Neke hronične tegobe vas i na dalje mogu pratiti, posebno ukoliko ste stariji pripadnik znaka.

 

RIBE

Hrana

Do polovine sedmice ćete mrljaviti i apetiti baš i neće biti nešto naročiti. A od polovine nedelje – kad Venera uđe u vaš znak – svi apetiti, pa i oni za hranom će se pojačati.

Ljubav

Upozorenje za zauzete koji eventualno nešto prikrivaju – duži naredni period ne pogoduje čuvanju tajni i one lako mogu naći put do partnera. Šta god da je ono što krijete – budite obazriviji. Generalno gledano – ulazak Venere u vaš znak će vam prijati jer će se komunikacija sa voljenom osobom poboljšati i lakše ćete se dogovarati a zajednički provedeno vreme će biti kvalitetnije. Ukoliko je bilo nekih problema vezano za porodični segment – sada je tu faza smirenja. Slobodne Ribe – ta Venera će prijati i vama. Privlačićete pažnju, bićete aktivniji u izlascima i kontaktima sa prijateljima. A privlačićete i ljubav.

Posao

Dobar je trenutak da pokrenete planove i ideje jer će relativno brzo doneti prve rezultate kojima ćete moći da budete zadovoljni. U periodu ste kada vas nosi talas pozitivne energije, inspiracije i kreativnosti – lako ćete ostvarivati ono što zacrtate a svakako ćete umeti da se istaknete i skrenete pažnju na sebe i svoj rad. Neće vam ova sedmica u svakom trenutku biti lagana – početkom nedelje ćete biti nezadovoljni brzinom kojom se odvijaju vama bitne situacije a sredinom sedmice vas verovatno očekuje veći trošak.

Zdravlje

Solidna zdravstvena situacija.

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>