Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 23. januara do 29. januara 2023. godine! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus





Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:


OVAN

Hrana

Vaša energija je sve izraženija. Neka vas dodatno energetski „razbudi“ i ishrana bogata gvožđem, vitaminima, mineralima. Dosta proteina, dosta citrusa – i bićete spremni za akciju.

Ljubav

Venera će u prvoj polovini nedelje boraviti u znaku Vodolije – pa će se slobodni Ovnovi lepo družiti, ostvariti zanimljive kontakte kroz izlaske i provod, imati udvarače i preko društvenih mreža,u svakom slučaju – širiće krug poznanika i prijatelja i uživati u tome što se ponovo osećaju skoro pa savršeno u sopstvenoj koži. U drugoj polovini sedmice Venera je u znaku Riba – ovaj tranzit već miriše na tajno, na romantiku,na flertovanje uz čašu vina, na duge poglede koji govore mnogo više od reči. Zauzeti Ovnovi neka budu malo obazriviji – ta „riblja“ Venera ume da uvuče u tajne i zabranjene ljubavne priče.

Posao

Prvih par dana u ovoj sedmici možda ćete biti više usmereni na planove, možda smišljati poslovnu strategiju po nekim pitanjima ili se pak baviti dovršavanjem obaveza, papirologije, dogovora. A onda je vreme da Ovnovi startuju u velikom stilu. Drugi deo sedmice vas jako aktivira – ovo je period kada će biti pokrenuti neki bitni poslovni dogovori i saradnje, trenutak u kojem ćete vi bez oklevanja krenuti ka svojim ciljevima. Podršku i saveznike ćete imati. Finansije su prilično dobro postavljene.

Zdravlje

Vrlo korektna situacija. Jačanje imuniteta. Starijima manji problemi sa cirkulacijom i pritiskom.

 

BIK

Hrana

Tokom radne sedmice oscilacije apetita zbog gužve, manjka vremena ili stresa – možete zaboraviti na hranu ili stići samo da brzinski uzmete po koji zalogaj. Ali, zato za vikend sledi opuštanje i uživanje.

Ljubav

Bilo da ste slobodni ili zauzeti u ovu sedmicu ulazite u čudnom raspoloženju – moguć je osećaj nezadovoljstva, neispunjenosti, usamljenosti, blokiranosti. Zauzetima će prisustvo osobe koja ih razume i koja ume da umiri njihove nemire itekako odgovarati. Kada Venera, vaša vladarka u drugom delu nedelje pređe u znak Riba – počećete da se osećate bolje. Šta god bilo ono što vas je uznemirilo i onespokojilo – ili će krenuti da se sređuje ili će društvo i prisustvo prijatelja učiniti da počnete da se „dižete“. Slobodni lagano ulaze u bolji emotivni period, ali prava dešavanja očekujemo tek od ulaska u februar.

Posao

Na samom ulasku u radnu nedelju fokus je na odnosu vi – nadređeni. Neki će se važan razgovor obaviti i možda baš i nećete biti zadovoljni rezultatom. Generalno gledano – Šta god da vas trenutno okupira ili uznemirava – kroz posao se to neće osetiti. Vi ćete biti maksimalno profesionalni i ta unutrašnja previranja neće se odraziti na vaš posao i na to kako ga obavljate. Sve od obaveza će biti završeno na vreme. Bolja faza po pitanju finansija, ali pravo pokretanje očekujemo takođe od ulaska u februar.

Zdravlje

Stres, problemi sa hormonima i pritiskom.

 

BLIZANCI

Hrana

Dosta šareni apetiti tokom ove nedelje – može da vam se dogodi da preskačete obroke ili da nemate vremena – pa da samo gricnete nešto usput ili trknete do kioska sa brzom hranom.

Ljubav

Kao da je neki teret spao sa vas – vi ste u boljem raspoloženju, aktivni, harizmatični, puni inicijative – svojom energijom pokrenućete i partnera pa je ova nedelja vrlo fina i podsticajno deluje na vaš odnos. Što se tiče slobodnih – umete da pokažete kada ste zainteresovani za nekog, a umete i da prihvatite udvaranje. U periodu ste kada ste aktivni, češće u pokretu i kada lako sklapate nova poznanstva – bilo u svom okruženju, bilo preko društvenih mreža i aplikacija. Ovo je nedelja koja je rezervisana za čavrljanje, za dopisivanje, za inspirativne razgovore i za flertovanja, za provod i uživanje.

Posao

Neke novine ili pak projekat, ideja – nešto na čemu ste radili i dosta se angažovali u prethodnom periodu sada ima šansu da zaživi i pokrene se na pravi način. Postoje osobe – kolege, saradnici ili pak neko od šefova – koje su voljne da vam pomognu i da vas podstaknu, usmere. Ovo je period koji je vrlo korektan za dogovore – bilo da su u pitanju novi saradnici, bilo postojeći. Ulazak Venere u vaše polje karijere otvara fazu u kojoj će biti više povoljnih poslovnih prilika ali i više šansi za zaradu.

Zdravlje

Stariji Blizanci se mogu još uvek osećati polovično. Mlađi – više nego dobro.

 

Crni Mesec do 4. oktobra donosi velike promene za sve znakove Zodijaka!





RAK

Hrana

Uživaćete ovih dana u kaloričnijoj hrani – naročito u danima vikenda kada se svi vaši apetiti mogu potpuno probuditi. Posebno možete biti skloni slatkišima u večernjim satima.

Ljubav

U početnoj fazi lagano, a kasnije intenzivnije i brže – komunikacija sa voljenom osobom će krenuti da se poboljšava. Moći ćete jasnije da kažete partneru šta vam smeta ili vas opterećuje – bilo da se vezuje za vaš odnos ili za neka druga pitanja. I druga strana će biti spremnija da vam pomogne, olakša vam – bilo konkretnim rešenjima, bilo podrškom. Naročito je drugi deo sedmice dobar za ovakvo „otvaranje“. Slobodni Rakovi – postajete sve više spremni da krenete napred i ostavite prošlost iza sebe – od vikenda se već otvaraju povoljnije ljubavne šanse za vas. Najpre preko poslovnog segmenta ili društva.

Posao

Ulazite u ovu sedmicu pomalo umorni i ne baš u potpunosti zadovoljni dosadašnjim odvijanjem situacija u poslovnom segmentu. S druge strane, osećaj da idete ka nekim promenama je itekako prisutan kod vas – i po ovom pitanju jeste u pravu. Oko sredine nedelje – stvari će se pokrenuti. Komunikacija sa kolegama i saradnicima će postati jednostavnija i brže ćete se dogovarati. Takođe, stići će vam informacije koje vam odgovaraju, a mogu se vezivati za poslovni put ili saradnju sa inostranstvom.

Zdravlje

Moguće su glavobolje, anksioznost, problemi sa sinusima.

 

LAV

Hrana

Ukoliko želite da vam zdravlje i imunitet budu stabilni – nikako nemojte preskakati obroke sa dosta povrća. Može meso na sto načina, ali neka uz to meso ide i salata. I citrusi bi vam sada odgovarali, baš.

Ljubav

Malo je verovatno da će odnos sa voljenom osobom u ovom periodu funkcionisati onako kako biste vi želeli. Ok, biće tu jako dobrih momenata – naročito ako planirate da otputujete negde ili ukoliko sa zajedničkim prijateljima imate više aktivnosti. I da – biće prisutna strast između vas dvoje –što i nije toliko loše. Za sada, nije momenat da pokrećete bitna pitanja u vašem odnosu – samo uživajte u trenucima koji su lepi…Slobodni Lavovi – izlazite, družite se, opustite se – za sve ovo je period više nego dobar….ali je malo verovatno da vam može doneti ozbiljniju ljubavnu priču. Možda flert.

Posao

Uspevaćete da se organizujete bolje po pitanju obaveza. Da, njih još uvek ima previše i još uvek vas pritiskaju zaostaci – ali neki pomaci na bolje se ipak vide. Verovatno vam se neće dopasti što ćete češće nego inače morati da se prilagođavate drugima i da se uklapate – ali sa druge strane gledano – bićete u kontaktu sa mnogo osoba i vaš rad će biti primećen. Oni koji sarađuju sa inostranstvom ili državnim i javnim ustanovama – imaće pred sobom sedmicu koja nudi dosta povoljnosti, pa i nove poslovne prilike.

Zdravlje

Imunitet je prilično osetljiv.

 

DEVICA

Hrana

Od vašeg raspoloženja i neraspoloženja zavisiće i apetit u narednim danima. Za vaš organizam i imunitet bi bilo dobro da su na stolu češće supice, čorbice, potaži.

Ljubav

Ulazak Venere u vaše polje partnerstava odgovara slobodnim Devicama jer označava početak perioda u kojem će neko moći da privuče vašu pažnju i zainteresuje vas. Dosta vremena ste bili poluuspavani i možda previše okupirani ljubavnom prošlošću ili strahovima – sada ste u fazi u kojoj će biti pojačane strasti ali i u kojoj se lako možete zaneti i zaljubiti. Zauzeti – malo je verovatno da ste posebno inspirisani dešavanjima u partnerskim odnosima. No, situacija je uglavnom korektna – jedino biste sredinom nedelje mogli imati manju raspravu oko finansija ili ukoliko vam partner ne poklanja dovoljno pažnje.

Posao

Delimično ste zadovoljni rezultatima – u neke projekte ili obaveze, saradnje ste uložili priličnu količinu truda u prethodnom periodu i iako sve deluje dosta stabilno – vi ste verovatno očekivali više. Ovo je trenutna situacija – prave rezultate ćete dobiti tek u narednim mesecima. Vaša posvećenost obavezama i efikasnost u obavljanju istih doneće vam nedelju u kojoj se uglavnom sve odvija mirno i bez većih trzavica. Do sada ste radili mudro i bez žurbe – na isti način nastavite. Finansije – korektno, stabilno.

Zdravlje

Uglavnom sitnija zdravstvena problematika.

 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>