Region

Svet

Region

Serija Vera epizoda 1: Srušene iluzije! (VIDEO)

Serija, špijunski triler sa elementima melodrame, "Vera" epizoda 1. biće emitovana na RTS-u u subotu 21. januara u 20 časova. Verine srušene iluzije...

Serija Vera epizoda 1: Srušene iluzije! (VIDEO) Screenshoot/Instagram





Špijunski triler s elementima melodrame inspirisan istinitom pričom o srpskoj Mata Hari, Veri Pešić (Jovana Stoiljković), biće premijerno emitovan vikendom na Prvom programu RTS-a od 20 časova. 

Koscenaristi serije od 10. epizoda su Kristina Đuković i Nedeljko Kovačić, koji je potpisan i kao reditelj.


Serija "Vera" epizoda 1:



Vera Pešić je devetnaestogodišnja devojka koja krajem tridesetih godina prošlog veka iz Sijarinske Banje dolazi u Beograd.

Namerava da radi kao novinarka, ali njene iluzije bivaju srušene kad shvati da mora da radi kao čistačica. Sjaj velegrada pokušava da pronađe na zabavama u kafanama, gde zapadne za oko majoru Slavku Radoviću, oficiru koji radi za jugoslovensku tajnu službu.

 

Astrologija otkriva najčešće laži muških pripadnika Zodijaka!







Paralelno sa akcionom, špijunskom linijom radnje, fokus je i na Verinoj intimnoj, psihološkoj drami u kontekstu tajne njenog porekla, koja formira njene odnose s muškarcima u privatnom životu i špijunskoj karijeri.

Priča koju donosi serija "Vera" nudi ozbiljan i žanrovski moderan tretman jedne fascinantne a manje poznate epizode iz naše istorije. Rasvetljavajući kroz fikciju istorijski lik jedne snažne, nezavisne žene, nekarakteristične za balkansko podneblje, serija se oslanja na veoma aktuelan trend promovisanja glavnih junakinja - heroina, kako na filmu tako i na televiziji.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 






 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/rts

Povezane vesti:


>