Region

Svet

Region

Serija Kljun epizode 6, 7 i 8: Hipnoza! (VIDEO)

Serija "Kljun" epizode 6, 7 i 8 . biće emitovane na RTS-u u petak, ponedeljak i utorak. Hipnoza i tragične okolnosti posle kojih je Sonja došla u Beograd.

Serija Kljun epizode 6, 7 i 8: Hipnoza! (VIDEO) Foto: Promo




Serija "Kljun" epizoda 6:


Sonja otkriva razlog ubistava političara i biznismena, ali ne i naručioca. Paralelno sa njom, Sonjina mala ćerka, Olja, sprovodi sopstvenu istragu, podstaknuta burnim snovima, zbog čega uspeva da predvidi i spreči novo ubistvo. 

Policijski pripravnik, Mića, pronalazi ključni dokaz koji daje težinu Sonjinoj teoriji, i slučaj odlazi u ruke DB-a. 


Borko je nestrpljiv da dobije novi zadatak, ali Petra je zauzeta treniranjem novih kandidata.

 

Kako da prepoznate manipulatora? On čini ove stvari da se osećate nesigurno!







Serija "Kljun" epizoda 7:

Nakon uspešno zatvorenog slučaja, Sonja se oprašta sa Suboticom i vraća u Beograd. Njena ćerka, Olja, protivi se tome, jer je u snovima progone nestala deca, kojima želi da pomogne, ali Sonja odlučuje da ignoriše sve proročke snove, u želji da živi normalan život. 

Miki završava rialiti kao pobednik, ali iako pokušavaju da se igraju srećne porodice, tenzije su prevelike. Sonja je razočarana kad shvati da je Dušan sklopio dil sa fondacijom, i javnosti pogrešno predstavio njen slučaj. Kad shvati da neće živeti normalno dok ne reši traume iz prošlosti, Sonja se uputi ka Subotici, na poslednju seansu kod psihijatra.




Serija "Kljun" epizoda 8:


Psihijatar Kristijan podvrgava policijsku inspektorku, Sonju Kljun, hipnozi, u pokušaju da otkrije duboko potisnuta sećanja i traume iz prošlosti. 

Sonja se priseća svog zaboravljenog detinjstva, boravka u vojnom kampu u Bosni i Hercegovini sa decom koja su imala parapsihološke moći, istine o očevom samoubistvu, i pravom značaju proročkih snova. 


Takođe, priseća se i tragičnih okolnosti posle kojih je došla u Beograd.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 
 




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/rts

Povezane vesti:


>